ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2018 | 13:13

Μετα πως εμπιστευεσαι;

Εδω και 5 μερες εχω χασει τον υπνο μου. Ημουν σε μια σχεση 4 χρονια , απο τα 21 μου. Με απατησε. Με μια πολυ καλη μου φιλη, η οποια τον τελευταιο χρονο ηταν και συναδελφος μου. Καναμε παρεα απο το λυκειο.Δεν μπορω ουτε εγω η ιδια να το πιστεψω. Ποναω, νιωθω λες και εχασα την εμπιστοσυνη μου στους ανθρωπους. Θα μου πεις δεν το υποψιαστηκα; Τεσσερις μηνες κρατησε η κρυφη παραλληλη σχεση τους. Ηταν τοσο τυπικοι μεταξυ τους. Το καταλαβα οταν ειχε το τηλεφωνο της και μια μερα τον καλεσε χωρις λογο. Μετα ρεπο αυτη απο τη δουλεια και αυτος επισης. Αρχισα να αναρωτιεμαι. Με εβγαλε τρελη. Το αφησα μεχρι καποια στιγμη. Μετα οταν ηταν να βγουμε με την παρεα εκεινη δεν μπορουσε σχεδον ποτε και ο δικος μου εβγαινε με μια νεα παρεα απο τη δουλεια. Μια φιλη μου εκανε πλακα΄ η ταδε κατι μας κρυβει, λες καποιον να βρηκε και να μην μας το λεει;΄. Ανοιξαν τα ματια μου και εκανα την εξης κατινια , τους παρακολουθησα και φυσικα επιβεβαιωθηκα.Μου ελεγε ποσο με αγαπαει, ποσο με χρειαζεται στη ζωη του, μου εδειχνε ποσο με γουσταρε.Τωρα δεν μπορω, ουτε να παω στη δουλεια μου. Τι να την κανω τη συγγνωμη τους; Σκεφτομαι πως πηδουσε εκεινη και μετα ερχοταν και με αγκαλιαζε.Πειτε μου λιγο για ποιο λογο να πληγωσεις συνειδητα εναν ανθρωπο; Εγω δεν μπορω να βρω απαντηση.
10
 
 
 
 
σχόλια
Οξεία παρτακιτιδα λέγεται. Επισης ξετσιπωσια και πολλά άλλα. Γι'αυτό το κάνει κάποιος. Υγ. Δεν ηταν κατινια που τους παρακολουθησες. Μην τα μπερδεύουμε. Αν δεν το είχες κάνει θα κοιμόσουν με τα τσαρούχια του Κολοκοτρώνη.
Βαρύ ...Και καλά ο γελοίος ή άλλη η τσούχτρα ????Γιατί εμένα το της ''φίλης'' θα με έτσουζε περισσότερο .Τιποτα ξέγραψέ τους και τους 2 σα να μην υπήρξαν ποτέ τέτοια ανθρωποείδη με ημιτελή ανάπτυξη ηθικού κώδικα μόνο μεταξύ τους είναι να τα βρίσκουν .Εσύ χαμογέλα και ας τους να αναρωτιούνται τι παίζει με την πάρτη σου .Και οι 2 μετά από τέτοια μαλακία θα σου ρθουν τσούκου τσούκου σα βρεγμένα γατιά να ζητάνε την συγχώρεσή σου .Σε θέλω βράχο!Ξέγραψέ τους απλά απ τη ζωή σου .Μιάσματα ...
Δεν πειράζει. Βρήκαν ο ένας τον άλλον. Ιδανικό ζευγάρι. Ο ένας να χαρεί στην άλλη την αξία που δίνει στις ανθρώπινες σχέσεις της κι αυτή να θαυμάσει τον ανδρισμο του. Χρόνο θέλεις και θα τον βρεις τον εαυτό σου. Τίποτα δε τελειώνει.
Εκεί θέλει ναχεις ένα μεγάλο αδερφό ή ένα καλό φίλο να πάνε με ρόπαλα να του σπάσουν κανένα γόνατο και πλευρό. Να δούμε αν θα ξανασκεφτεί να κάνει όμοια μλκια
Σιγά που δεν θα πας στην δουλειά σου! Αυτή πρέπει να ντρέπεται όχι εσύ.Παρεμπιπτόντως σιγά την κατινιά. Καλά έκανες. Όλες φοβόμαστε ότι θα μας πούν κατίνες και κάνουμε τις πάπιες. Μία γυναίκα ήθελα θέλω να βρώ που να μου πεί ότι εγώ ήμουν κυρία και δεν είπα τίποτα και ο άλλος το έμαθε το μαθημά του, με σεβάστηκε από μόνος του και πήρε παράδειγμα απο την αξιοπρεπή σταση μου.
Κρίμα, κρίμα κρίμα. Μου φαίνεται απίστευτο. Νομίζω ότι, αφού τους πεις ότι τα ξέρεις όλα, φεύγεις από τη σχέση και μετά εξηγείς σε όποιον σε ρωτάει γιατί χώρισες.
του το εσπασες το αυτοκινητο?του εβγαλες τα ματια?του πεταξες κανα βαζο στο κεφαλι?Σιγα που δε θα συνεχισεις τη ζωη σου και τη δουλεια σου γι αυτο το γλοιώδες υβριδιο.Κατανοητο να στεναχωριεσαι ωστοσο προσπαθησε να το ξεπερασεις αμεσα , δεν αξιζει να πληγωνεσαι για τετοια ατομα.Για τη φιλη δε σχολιαζω καν ... καλη τσουλαρα κ αυτη!
Scroll to top icon