ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2018 | 20:23

Πως θα ζω με αυτό;

Μόλις μου βρήκαν έρπη στα γεννητικά όργανα..πονάει πάρα πολυυυ?πως θα ζω με αυτό; Πως θα το αντέχω αν εμφανίζεται ξανά καιξανά; Είμαι πολύ στεναχωρημενη με αυτό που σημαίνει συνέβη..
3
 
 
 
 
σχόλια
Γεια σας και από εμένα! Είμαι 17 χρονών και φυσικά ποτέ δεν είχα σεξουαλική επαφή!!! Παρατήρησα ότι έχω βγάλει κάποια μικροσκοπικά λευκά σπυράκια πάνω στα χείλη των γεννητικών οργάνων και στο δέρμα από δίπλα... Δεν ξέρω τι είναι... Δεν πονάνε ούτε έχουν κάποιο άλλο σύμπτωμα!!! Μοιάζουν σαν τα σπυράκια μετά από το ξύρισμα αλλά είναι πάνω στα χείλη και έχω ανησυχήσει... Μήπως ξέρετε τι είναι αυτό?
Σαφώς δεν είναι κατι ευχάριστο αλλα δεν είναι και τόσο σοβαρό όσο ακούγεται! Θα κανεις την αγωγή που σου δίνει ο γιατρός σου. Από εκεί και πέρα θα ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, σωστή διατροφή, όχι κάπνισμα, όσο γίνεται λιγότερο στρες για να μη ρίχνεις το ανοσοποιητικό σου. Το πιο πιθανό ειναι ο έρπης αυτός να μη σε ξαναθυμηθεί, αν γίνει όμως θα το καταλάβεις έγκαιρα κ θα πάρεις ξανά την αγωγή του γιατρού σου. Εννοείται θα χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό(όχι μόνο για τον άλλο αλλά και για σένα μιας και κυκλοφορούν κ αλλά πολλά) κ όταν θα σου εμφανίζεται η έχεις κάποια υπόνοια μην έχεις επαφές εκείνο το διάστημα. Καταλαβαίνω πως είναι ενοχλητικό αλλά δεν είναι επικίνδυνο όποτε όλα καλά!
Απλά θα ζω με τον φόβο και είμαι μόλις 18..πραγματικά είναι κατι το οποίο δεν υποφερεται από όλες τις απόψεις δε ξέρω πως θα κάνω υπομονή μέχρι να περάσει..το έχω ήδη 3 μέρες..οι επόμενες αναμένονται να είναι κόλαση. Και αν δεν περάσει; αν εξαπλωθεί χειρότερα; φοβάμαι πολύ..
Scroll to top icon