ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2018 | 15:36

Καλή καταλάθος.

Νομίζω ότι τελικά είμαι καλή καταλάθος. Εμπιστεύομαι εύκολα, ανοίγομαι ευκολότερα, είμαι καλόβολη, καλόπιστη, υποστηρικτική και ανεκτική, ,παραδέχομαι τα λάθη μου -ακόμα και όταν δεν υπάρχουν γιατι νομιζω οτι υπαρχουν, κατηγορω πρωτα εμενα και μετα τους άλλους και νομίζω ότι όλοι ειναι καταβάθος καλόι. Δεν είναι ότι δεν εχω αυτοεκτίμηση ή αυτοσεβασμό, ειναι οτι εξαιτίας της σχεδόν παιδικής αφέλειας μου βλέπω μόνο τα θετικά των ανθρώπων και δεν σκάω για μικροπραγματα. Οταν καταλάβω ότι κάποιος δεν ειναι και τοσο καλοπροαίρετος μην την είδατε,αλλα ανησυχώ οτι αργώ κάπως να καταλαβω. Δεν με θεωρώ χαζή αντιθέτως στροφάρω αρκετά γρήγορα, αλλα η πίστη μου στους ανθρωπους επισκιαζει την λογικη μου. Δηλαδη ειμαι εξυπνη με την ταση να φερομαι χαζα η κάτι τέτοιο. Ελπίζω κάποτε να βρω κάποιον που να μην εκμεταλλευτεί αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα μου, αλλά θα τα εκτιμήσει. Ως τοτε καλα μυαλα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειναι οτι εχεις παιδικη αφελεια ουτε κατι για στεναχωριεσαι οτι εσυ εισαι καλη και οι αλλοι σε εκμεταλλευονται ουτε φερεσαι χαζα , ισα ισα φερεσαι ανθρωπινα . Εισαι μια χαρα . Κι αν εισαι ενηλικη δηλαδη πανω απο 20-21 τοτε πολυ πιο καλα . Το να εχεις αυτα τα στοιχεια ειναι θαυμα ειδικα οταν εισαι ενηλικος . Μη σταματησεις να εισαι ετσι .
Scroll to top icon