ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2018 | 14:43

Ελα παρε με

Νοσταλγω την μορφη σου..εισαι στην σκεψη μου ολα μερα. Ζεις μαζι μου. Γιατι? Οσες φορες και να το πω αυτο το γιατι που με ποναει πολυ. Δεν ερχεσαι πισω. Ο θεος σε πηρε μαζι του.Αναρωτιεμαι πως?..μου λειπεις γιγαντα μου . Σε αγαπησα πολυ φιλε μου..μωρο μου...σε αγαπω ακομα..και για παντα..καποτε μου εστελνες λουλουδια κοκκινα τριανταφυλλα..τωρα σου στελνω εγω λευκα..τοσο αγαθα οσο και η ψυχη σου. Αραγε με βλεπεις? Σου μιλαω ..αφηνω την ψυχη μου να ταξιδευει μαζι σου για τον γυρω του κοσμου και καθε κοσμου οπου και αν υπαρχει . Βρισκεσαι μεσα μου και εδω ζεις. Και θα ζεις παντα . Ποσο θα ηθελα να γινεις καλα και να ημασταν μαζι μεχρι να γινουμε παππουδες και να φυγουμε απο αυτον τον κοσμο αγκαλια μαζι. Εφυγες τοσο νωρις..και ειχα μια ζωη να μοιραστω μαζι σου..να σου χαρισω.. Μαζι με εσενα πεθανα και εγω..μαζι με εμενα θα ζεις και εσυ.Με εκανες καλυτερο ανθρωπο ..με εκανες την γυναικα που ειμαι σημερα ..ποσο ευτυχισμενη ημουν στην αγκαλια σου...Γαμωτο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ναι αυτο ηθελε να προχωραω την ζωη μου..σιγουρα η ζωη θα προχωραει ομως για εμενα ειναι τα παντα αυτος τον αγαπαω πολυ..ζει μαζι μου καθε μερα θα ειναι εκει παντα μαζι μου...πως να μην ειναι αφου τον ειχα μεσα μου πριν να τον γνωρισω..τον αγαπω πανω απο εμενα και οσο κ να προσπαθησε να φυγω απο κοντα του δεν τα καταφερε. Η ενεργεια μου εινσι μαζι του..ενα κομματι της ψυχης μου δεν ζει πια μαζι με αυτον.3 φορες στην ζωη μου εχω αισθανθει αυτον τον πονο την μια οταν με χωρισε ... την αλλη οταν επαθε λευχαιμια και τελος οταν εφυγε απο την ζωη . Τον ιδιο πονο κ τις 3 φορες . Η ψυχη μου ηρεμει μονο οταν κανω πραξεις για την μνημη του. Αποφασισα να ασχοληθω με τον εθελοντισμο σε ομαδες που πασχουν απο καρκινο..
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ κορίτσι μου!!! :'-)Με συγκινείς όσο δεν πάει...Μου αρέσει που τα βγάζεις απο μέσα σου,σε μια άγνωστη απο μια άγνωστη και τα λες κάπου και εύχομαι αυτό να σε βοηθήσει!Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις και να σε ηρεμεί,κάνε το! Και εννοείται πιάνουν τόπο όλα αυτά...Όπως και εμένα μου αρέσει να πάω και να μοιράζω σε γηροκομεία και ορφανοτροφεία ότι μπορώ και όταν μπορώ απο το υστέρημα μου χωρίς να το λέω φυσικά... Απλά μιας και το ανέφερες και εσύ στο είπα!Τον κάνεις Υπερήφανο να το ξέρεις! :-*
Μακαρι να μπορουσε να με δει. Αυτο πραγματικα θα με ηρεμουσε.Στην ζωη δεν υπαρχει καλο κ κακο δυστυχως . Αλλος αποφασιζει για εμας . Ελπιζω να ειστε καλα κ εσεις να σας δινει δυναμη ο θεος ..Μακαρι να υπαρχει σε καποια αλλη μορφη κ ενεργεια γτ ειμαι μιση χωρις αυτον . Εκανε την ανθρωποτητα καλυτερη με την υπαρξη του αυτος ο ανθρωπος.
Με συγκίνησαν τα λόγια σου πολύ!Πέρα απο ο'τι θα σου πω πως ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει πόνος απο θάνατο θα σου ευχηθώ κορίτσι μου μέσα απο την καρδιά μου να σου δώσει ο Θεός πολύ μα πολύ δύναμη να αντέξεις!Είναι πολύ δύσκολο,πολύ άσχημο και τις περισσότερες φορές πάρα πολύ άδικο να φεύγουν τόσο νωρίς οι άνθρωποι!Να είσαι σίγουρη πως σε προσέχει απο εκεί πάνω και θέλει να σε βλέπει να προσπαθείς να συνεχίσεις τον αγώνα που λέγεται ζωή!Περαστικοί είμαστε εξάλλου όλοι απο εδώ...Σου στέλνω μια δυνατή και σφιχτή αγκαλιά μαζί με την σκέψη μου για να σου δώσω οση δύναμη μπορώ έστω και απο εδώ μέσα!
Ετσι ειναι. Οσο δυνατη και αν ειμαι αυτο το μαχαιρι παντα θα υπαρχει μεσα μου. Ειναι πολυ δυσκολο να χανεις οτι πιο αληθινο εζησες σε αυτο τον κοσμο..τον ανθρωπο αυτον οπου οι καταστασεις σας εδεσαν τοσο πολυ ωστε να ειναι τοσο ξεκαθαρο σε μολις 3 χρονια οτι αγαπαει ο ενας τον αλλο τοσο πολυ οσο αλλοι θελουν για να αγαπηθουν μια ζωη..το αγορι μου μου ειχε πει οτι πασχει απο ογκο απο παιδικη ηλικια...εμεινα μαζι του..ηξερε φοβοταν οτι δεν μπορει πρακτικα να μου προσφερει αυτο το "για παντα" ετσι με χωρισε στον 1 χρονο ..και μου ειπε τον τροπο που θα φυγει απο την ζωη..οταν εμαθα οτι ηταν αρρωστος εμεινα διπλα του με καθε τροπο..πονουσα τοσο..εφιαλτης. Αυτο που μου ειχε πει εγινε..ηξερε οτι τον αγαπαω πανω απο τον εαυτο μου..οτι θα ημουν η γυναικα του..οτι η αγαπη μου για αυτον ξεπερναει τα παντα...ακομα και τον θανατο. Ναι σε αυτη την περιπτωση πολλες θα εφευγαν ..αλλα αν μεινεις θα αγαπησεις τον αλλο απολυτα ...εγω εμεινα γιατι για εμενα ηταν και θα ειναι η αγαπη της ζωης μου...η αγαπη μου ειχε τοσες μορφες την μητρικη ..την ερωτικη..την φιλικη..την ανθρωπινη..Μου λειπει ..κανεις δεν ειναι αυτος..ποτε εγω δεν θα ειμαι η ιδια.
Αχ κορίτσι μου καλό μου απάντησες... Δεν το περίμενα και σε ευχαριστώ καταρχάς για αυτό...Πραγματικά αυτή η εξομολόγηση με άγγιξε όσο δεν πάει γιατί και εγώ όπως σου είπα ξέρω τι θα πει πόνος και να χάνεις τους ανθρώπους σου...Σε συγχαίρω καταρχάς που έμεινες δίπλα του στα δύσκολα!!! Βασικό και σπάνιο!Εμένα οι 2 σχέσεις που έκανα στην ζωή μου στα δύσκολα αποφάσισαν να χωρίσουμε...Για αυτό λοιπόν αξίζεις πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που ενώ αναφέρεις πως το ηξερες απο πριν θέλησες και ήσουν δίπλα του! Έχεις ΨΥΧΗ μεσα σου και είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη την σημασία της λέξεως...Είναι άδικο στο είπα να μην προλαβαίνεις να ζήσεις όσα ονειρεύεσαι και θες με έναν άνθρωπο που δύσκολα βρίσκεις και ειδικά στις μέρες μας αλλά,να νιώθεις ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ για όσα έζησες μαζί του αλλά και για όσα του χάρισες κορίτσι μου και εσύ... Του χάρισες την ευτυχία και την αγάπη μέσα του να το ξέρεις πως σίγουρα το εκτίμησε υπερβολικά και σε αγάπησε πολύ και για αυτό πιστεύω σε έδιωξε στον χρόνο... Δεν ήθελε να τον βλέπεις χάλια και να πληγώνεσαι...Θα ήθελε να κρατήσεις την εικόνα που σου άφησε όταν ήταν καλά.. Και εμείς το ίδιο θα κάναμε στην θέση του πιστεύω,δεν το νομίζεις και εσύ?Καλά έκανες και δεν τον άφησες όμως και ξανά ήσουν εκεί... Σίγουρα μα σίγουρα τον έκανες ευτυχισμένο να το ξέρεις πολύ καλά και να έχεις την συνείδηση σου ήσυχη!Θέλω να βρεις τον εαυτό σου όμως σιγά σιγά και να μην νιώθεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις... Θέλει πολύ δύναμη και υπομονή!Να προσεύχεσαι για εκείνον και να του ανάβεις κεράκι πάντα όποτε μπορείς!Θέλει να σε δει να προχωράς,ίσως και να στο έχει πει κιόλας πριν φύγει!Μας βλέπουν απο εκεί που είναι και θέλουν να μας βλέπουν καλά,πίστεψε με! Μου θύμησες μια άλλη εξομολόγηση πριν καιρό που είχε ανέβει πάλι και έλεγε κάποιος πως "Χώρισα την σχέση μου γιατί είμαι άρρωστος και θέλω να με θυμάται πως ήμουν καλά!" Και εκεί έκλαψα και απάντησα στα σχόλια πως θα σε παρακαλούσα να αφήσεις τον άνθρωπο σου όσο δύσκολο και αν νομίζεις πως σου είναι να έρθει και να είναι κοντά σου! Μην του στερείς τις στιγμές να είστε μαζί έστω και έτσι... Και ευχομουν ότι και αν είχε να το ξεπερνούσε και να γίνει το θαύμα!Δεν ξέρω τι απέγινε.. Αρκετές φορές σκέφτομαι τι να έκανε άραγε? Θέλω να ηρεμήσεις κορίτσι μου,γνωρίζω πως πονάς αλλά πρέπει να βρεις την δύναμη μέσα σου να προχωρήσεις,δεν είπα να κάνεις σχέση άλλη τώρα αλλά γενικότερα να ζήσεις την καθημερινότητά σου και να έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σε βοηθάνε όχι να ξεπεράσεις κάτι,αλλά να καταλαγιάσει η ψυχή σου...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon