ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2018 | 22:24

Δωρεαν μαθηματα?

Θα κανατε ποτε δωρεαν ιδιαιτερα μαθηματα? Μου ειπε μια γειτονισσα- φιλη να κανω στην κορη της μια-δυο φορες την εβδομαδα μαθηματικα. Ξερω οτι τα βγαζουν δυσκολα περα. Μου ειπε ποσο θα κοστισει η ωρα και της ειπα τιποτα, δωρεαν θα ειναι. Καλα δεν εκανα?
5
 
 
 
 
σχόλια
Δε σας καταλαβαίνω. Τι σ΄χεση έχει η οικονομική κατάσταση; Πολλοί ξέρετε πατάνε πάνω σε αυτό γιατί είναι τσαμπατζήδες. Όταν προσφέρουμε υπηρεσίες απαιτούμε και να πληρωθούμε γι' αυτό. Αλλιώς ας κάτσει η κόρη να μοχθήσει και να προσπαθήσει παραπάνω για να ανταπεξέλθει.
Και γω συμφωνώ μαζί σου. Παρόλα αυτά όμως ο/η εξ έδειξε μεγαλείο ψυχής και εθελοντική προσπάθεια να βοηθήσει αφιλοκερδώς. Είναι πολύ όμορφο και καλόκαρδο αυτό, ειδικά στις μέρες μας.
Η πλειοψηφία θεωρεί πως αυτός που παίρνει λίγα ή κάνει δωρεάν δεν είναι καλός σε σχέση με αυτόν που πληρώνεται κανονικά ή είναι ακριβός.Και στο λέω από την εμπειρία μου με φίλο που έκανε ιδιαίτερα για πολύ λίγα λεφτά.Εσύ καλά έκανες αλλά αν θες να σε πάρουν στα σοβαρά καλύτερα να είσαι πιο προσεκτικός/η πάνω στο θέμα της αμοιβής γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Μπράβο σου, πολύ καλά έκανες. Μακαρι να σκεφτόμαστε και να πράττουμε όλοι έτσι. Θα πάρεις μεγαλύτερη ικανοποίηση απ' ότι αν πληρώνοσουν....θα το δεις στην πορεία.
2-3 την εβδομάδα έκανα δωρεάν μάθημα σε παιδιά , όταν μπορείς προσφέρεις σε αυτούς που έχουν ανάγκη , μπορεί να μην γίνουν οι καλύτεροι μαθητές αλλά η προσπάθεια κ η χαρά τους σε ανταμείβει ;)
Scroll to top icon