ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2018 | 18:54

Γ@μώ τη ζωούλα μου;;!!

Υπάρχουν ρε παιδί μου κάποιοι άνθρωποι που τα έχουν όλα!Ναι, πολλοί λένε πως πρέπει να προσπαθήσεις, με θέληση όλα τα καταφέρνεις και μπλα μπλα. ..ΝΤΑΞ ! Έλα ρώτα κι εμάς! Δουλειά εκεί που θέλω δεν..Σπουδές στη σχολή που θέλω για μεταπτυχιακό μάλλον έχω φάει πόρτα. Στην προσωπική ζωή ψάχνω κοπέλα ,όντας κοπέλα , κι εκεί ΒΡΊΣΚΩ ΜΟΝΟ ακριβώς αυτό που δεν θέλω (Τ-Υ-Χ-Η). Και δεν είναι πως κάθομαι με σταυρωμένα χέρια και περιμένω να μου' ρθουν ουρανοκατέβατα..Όχι!Αλλά που; Γι΄αυτό σου λέω πως κάποιοι τα έχουν όλα. Έτσι απλόχερα.Δεν έχω πάθει Ματίνα Μανταρινάκη ξαφνικά.. απλώς περίμενα έστω να μπώ στη σχολή να πω να και κάτι ευχαριστο, να πάρω τα πάνω μου αλλά... ΝΑ! Και μετά ακούς κάτι μαλακίες τύπου αν προσπαθήσεις παραπάνω, ίσως και να'ναι καλύτερα έτσι , ποτέ δεν ξέρεις τι έρχεται ....... Ναι ΣΚΑΣΕ!
9
 
 
 
 
σχόλια
Όντας αγόρι, ούσα κοπέλα. Σορυ, δεν άντεξα. Παρ'όλα αυτά, θα σου χρειαστεί.Αυτό που θα σου έλεγα εγώ, το έγραψε ο Διογένης πολύ ωραία στις δύο τελευταίες σειρές.
Σκέψου κάποιες εξετάσεις για μία σχολή όπου εισάγονται 100 και δίνουν εξετάσεις 500. Όλοι το θέλουν και όλοι σκίζονται για να μπούνε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Θα περάσουν όλοι; Φυσικά όχι. Άρα, η προσπάθεια από μόνη της δεν είναι ικανός παράγοντας για την επιτυχία στο ο,τιδήποτε, οι συνθήκες της ζωής είναι πολύ πιο σύνθετες στην πράξη. Η ζωή μας είναι ένα κράμα τύχης και αυτεξουσίου, αφού έχουν βρεθεί μπροστά μας οι συγκυρίες.
Γεια σου! Ισχύει αυτό που λες! Καποιοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί και άλλοι πιο άτυχοι. Κανείς δεν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό. Αλλά επίσης ξέρω ότι υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που μας έρχονται όλα τα στραβά μαζεμένα και άλλες φορές που έρχονται όλα τα θετικά. Ο,τι να 'ναι η ζωή με λίγα λόγια :P Αυτά που μπορείς να κάνεις εσύ:1. Να αντιμετωπίζεις πιο χαλαρά την κάθε αναποδια2. Να εκτιμάς έστω και τα μικρές κακοτυχίες σου.3. Να είσαι αισιόδοξη.4. Μην κυνηγάς την τύχη! Όσο την κυνηγάς τόσο θα φεύγει. Πες ένα "άι στο διάολο" και άσε να τα φέρει η ζωή όπως τα φέρει.Πάντως πιστεύω ότι κάποια στιγμή μπορεί να βρεις κάποια δουλειά που θα σου αρέσει, όπως και μια καλή κοπέλα και θα θυμάσαι όλα αυτά και θα γελάς. Καλή τύχη λοιπόν!!
Πολύ καλά το είπες στην αρχή.Τις κακοτυχιες πρέπει να εκτιμάμε. Τι εννοώ με αυτο: να κάνουμε αυτοκριτική και αυτόαξιολογηση. Για παράδειγμα, εσύ εξ σε αυτήν τη φάση, αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να εξετάσεις, γιατί έφαγες πόρτα, όπως λες, από τη σχολή, που ήθελες. Τι συνέβη; ποιο ήταν αυτό που τελικά στάθηκε εμπόδιο; ήταν στο χέρι σου να το αλλάξεις; Δε θα σου πω, ότι όλα θα πάνε καλά (μη μου πεις και "σκασε"), αλλά αυτό που θα σου πω, είναι να εξετάζεις ΚΑΙ τις "αποτυχίες" και, αν είναι δυνατόν, να παίρνεις πολύτιμα μαθήματα από αυτές.Καλή συνέχεια, από έναν άνθρωπο, που έφαγε πολλάκις τα μούτρα του.
D.M.G. ισχύει αυτό λες. Πρέπει να μαθαίνουμε και από τις αποτυχίες μου. Αλλά όταν λέω οτι είναι σημαντικό να εκτιμάμαι ακόμα και τις μικρες καλοτυχιες, το λέω επειδη αν δεν το κάνουμε θα πιστεύουμε ότι ΟΛΑ σε εμάς πάνε στραβά και ΟΛΑ στους άλλους πάνε υπεροχα. Δεν είναι έτσι. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να είναι γενικά "άτυχος" αλλά αποκλείεται να είναι τα πάντα! Για παράδειγμα η εξ μπορεί να έχει μια πολύ καλή οικογένεια. Και αυτό τύχη είναι! Άλλοι δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον. Ή μπορεί να έχει καλούς φιλους. Ή κάποιο ταλέντο! Όλα τύχη είναι. Αυτά να τα υπολογίσει.
Ναι, ναι, συνεχίζεις να τα λες πολύ καλά, είναι σίγουρα χρήσιμο, να έχουμε επίγνωση κάθε στιγμή της καταστασης μας, για να έχουμε μια βάση, αυτό, όμως, δεν αρκεί. Αυτό, που θα μας πάει μπροστά είναι η αξιολόγηση της κακοτυχίας μας, που εδώ που τα λέμε, μπορεί και να μην είναι θέμα κακοτυχίας.
Σε νιώθω όσο δεν πάει. Και μετά γυρνάς και λες μαλάκα δεν παίζει σενάριο τόσο γκαντέμης πια; Αν θες να το συζητήσουμε κιόλας κανένα θέμα, πάντως θα σου πω το εξής. Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη όχι γτ θα πάνε ολα καλα 100% αλλα για σένα την ίδια για να μην χάνεις την ελπίδα σου.
Scroll to top icon