ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2018 | 22:46

Αγαπητές γυναίκες

Όταν σας εκφράζω το ενδιαφέρον μου, το εκφράζω σήμερα και για τώρα. Επομένως, αν θέλετε να με αποδεχθείτε για αυτό που είμαι, πράξτε το τώρα, την ώρα που σας δείχνω το ενδιαφέρον μου. Όταν με απορρίπτετε, δε σημαίνει πως θα είμαι διαθέσιμος όταν θα θυμηθείτε μετά από καιρό η καθεμιά σας ότι τελικά άξιζα περισσότερα από όσα νομίσατε και γυρίσατε να με αναζητήσετε. Αν άξιζα, καλό θα ήταν να με εκτιμήσετε όταν σας δόθηκα, όχι όταν σπάσατε τα μούτρα σας αλλού και με θυμηθήκατε. Καλή σας συνέχεια.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητέ άντρα!Σε επηρέασε εκείνη η μία και τώρα την πληρώνουμε σαν σύνολο?Τουλάχιστον το έβγαλες απο μέσα σου,κάτι είναι και αυτό!Έχεις νεύρα,ηρέμησε και πάρε τον χρόνο σου...Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες ίδιες,όπως το ίδιο ακόμη ελπίζουμε και εμείς για εσάς...Θα βρεθεί εκείνη που θα σε εκτιμήσει και με το παραπάνω,την στιγμή που θες και όταν το θες... Θέληση και υπομονή να έχεις αλλά και τα μάτια σου ανοιχτά για να το δεις και να το σεβαστείς και εσύ!Καλή σου τύχη!
Μερικές φορες ξέρεις δεν είναι παντα ευκολο να διακρίνεις πότε το ενδιαφέρον του αλλου είναι όντως ερωτικο ή απλα φιλικο.Ο κάθενας φλερτάρει με διαφορετικά τρόπο.Επίσης υπάρχουν στιγμές που αλλα λέει το στόμα και αλλα το σώμα. Αν είσαι σταθερος και σιγουρος περναει και στο αλλο πρόσωπο.Αν ομως αφήνεις το χρόνο να περνά μέχρι να αποφασισεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου, από ένα σημείο και μετά Ισως η γυναίκα να σκεφτει πως δεν σου αρέσει και τόσο και είτε θα λήξει εκεί,είτε αναλόγως τον άνθρωπο να υπόθεσει πως είσαι λιγο δειλός και θα συνέχισει εκείνη για να διαπιστώσει αν όντως ενδιαφέρεσαι και συ για εκείνη.Συμβαίνει πολλές φορες να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον αλλα κάπου να χαλάει ή να κολλάει το πραγμα επειδή νομίζουμε το ένα ή το αλλο. Συμφωνώ πως αν είμαστε ξεκάθαροι και πόσο μάλλον οταν εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας για τον αλλο και μας απορρίψει δεν είναι ωραία για κανέναν τα πισωγυρίσματα.
Scroll to top icon