ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2018 | 12:12

Καμιά φορά

μου αρέσει να προσποιούμαι ότι μου αρέσει κάποιος όταν τον βλέπω ευαισθητούλη,ντροπαλό ή στεναχωρημένο και ξέρω βέβαια 100% ότι εκείνος δεν με θέλει για να του ανέβει λίγο η αυτοπεποίθηση.Όσο να'ναι όλοι κολακευόμαστε όταν αρέσουμε:)
12
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό, που σου αρέσει είναι, να νομίζεις ότι κολακευονται, επειδή τους κοίταξε μια κοπέλα σαν εσένα.Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω, ότι το κάνεις. Έτσι το 'πες.
Και χαίρεσαι που προσποιείσαι κάτι που δεν αισθάνεσαι στ'αληθεια;Πρόσεχε μόνο γιατι και ο ντροπαλός και ο ευαίσθητος όπως και ο στεναχωρημένος είναι ανθρωποι και μάλιστα με πολυ μεγαλύτερο iq από αυτό που υποθετεις. Μην μπερδεύεσαι και κοίτα να κάνεις κάτι με τη δίκη σου αυτοπεποίθηση χωρις να κοροϊδεύεις τους αλλους ή να κανείς ότι δεν θα ηθελες να αου κάνουν εκείνοι.
Η αυτοπεποίθηση είναι πολύτιμη σε ανθρώπους που υποφέρουν από δειλία.Δεν αγοράζεται, δεν πωλείται, μόνο χαρίζεται.Μη σε νοιάζει κι αν σε κράξει κανείς, θά 'ναι αντίδραση θυμικού.Πες πέντε πατερημά, φάε δυο αυγά ανάλατα και συνέχισε συγχωρεμένη να μοιράζεις αυτοπεποίθηση.
Και που ξέρεις αν μετά από αυτό που κάνεις ότι δεν θα αρέσεις στον άλλον? Κολακευοντας τον θα τον κάνεις στο τέλος να σε θέλει και μετά θα πληγωθεί. Επίσης δεν είναι σωστό και από το γεγονός ότι συμπεριφέρεσαι σαν να τους λυπάσαι..
Θέλεις δημόσιο εξευτελισμό για να στρώσεις. Δεμένη σε στηλο να σε πετάνε ντομάτες και να έρχονται αυτοί οι ντροπαλοί και άσχημοι και να γελάνε με τη πάρτη σου
Scroll to top icon