ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2018 | 13:03

Γαμω την εποχή που ζω

Στα αναζητώ τις σελίδας εχω ενεβασει 3 φορές περιττό να πω πως δεν απάντησε καμία κοπέλα και σας ρωτώ τώρα εγω. Αρα να κλειστώ σε μοναστήρι; Δεν πάει άλλο εχω βαρεθεί μαρεσει πολυ το φλερτ δυστυχώς έξω όμως οι κοπέλες δεν ανταποκρινονται διότι η κοινωνία μας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα οπότε κάθε κίνηση είναι απειλητική, απ την άλλη στα social media παίζει ρόλο το το στάτους που έχεις και μπλα μπλα μπλα, δεν παίζει ρόλο μόνο η εξωτερική εμφάνιση κάποιου οι γυναίκες πλέον έχουν αλλάξει και δεν μας αφήνουν ούτε να προσπαθήσουμε για αυτές.
5
 
 
 
 
σχόλια
Τεμπελάκο σε κόβω οπότε και να βρεις κοπέλα (έτοιμη στο ταψί που την ζητάς) θα σε βαρεθεί σύντομα."Έχω στείλει 3 αναζητώ" …. για άλλον σκοπό ξεκίνησε αυτή η σελίδα (για να βρεις κάποιον που είδες τυχαία στον δρόμο) και έχει γίνει τελικά το άντρο των καμακιών του καναπέ και του Γιώργου του ντερμπεντέρη του σαλονικιού.Διεκδίκησε με, βγες από την βόλεψη σου, να εκτεθείς για εμένα, κάνε το κάτι παραπάνω …. αυτά είναι τα ξεκινήματα που περιμένει από εσένα το κορίτσι. Όχι έχω στείλει 3 αναζητώ και στο 4ο μου έκατσε. Λαχείο παίζεις ?
Ρε παιδια φτάνει να τα περιμένετε έτοιμα από το ίντερνετ όλα. Βγες έξω φάε τα μουτρα σου, κάνε υπομονη, ξανά προσπαθησε.Δεν άλλαξαν οι γυναικες, οι εποχές άλλαξαν άρα μαζί άντρες και γυναίκες. Φλερτ όμορφο και απλό με σεβασμό προς το άλλο πρόσωπο και τις επιθυμίες του.
Scroll to top icon