ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2018 | 22:59

Καλοπροαίρετη συμβουλή

Μια συμβουλή στους άντρες, η οποία αφορά και ορισμένες γυναίκες με ανάλογη συμπεριφορά. Εγώ στους άντρες απευθύνομαι, συγκεκριμένα σε εκείνους που την πέφτουν σε όλες τις ελεύθερες. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός, ο "έξω" αλλά και ο διαδικτυακός πιο πολύ. Μερικοί άνθρωποι δεν το έχουν καταλάβει ακόμη και την πέφτουν σε όλες. Δεν δίνετε καλή εντύπωση αν την πέφτετε σε όποια τύχει να μιλήσετε, αργά η γρήγορα μαθαίνονται αυτά. Πολλές από αυτές που τα ακούνε ,είτε θέλουν απλή γνωριμία ή κάτι σταθερό, σας έχουν απορρίψει αμέσως ή κάποιες μπορεί αν έρθει η ώρα να σας πάρουν στο ψιλό .Μην ξεχνάτε πως τα μηνύματα μένουν, οπότε δεν χρειάζεται να λέτε πως οι γυναίκες λένε ψέματα για διάφορους λόγους, δεν λένε ψέματα. Αν δεν σας ενδιαφέρει ποια έχετε δίπλα σας ή στο κρεβάτι σας, σημαίνει πως καμία δεν ενδιαφέρεται για εσάς και παίρνετε ότι κάτσει. Από τέτοιες συμπεριφορές βγήκε η λέξη πέφτουλας. Όπως πολλοί άντρες έτσι και πολλές γυναίκες αυτά τα λένε μεταξύ τους για να ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν πρόκειται να σας πάρουν στα σοβαρά, ποτέ δεν ξέρετε ποιοι άνθρωποι μιλάνε μεταξύ τους, αν ξέρατε θα προσέχατε. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο σωστός ο πέφτουλας, δεν πτοείται μ' όσα λέει. Άσε δε που πουλάει την παραμύθα ότι με τις άλλες έπαιζε απλά και παρεξήγησαν τα λόγια του κι ότι μαζί σου είναι αλλιώς. Κι άμα έχει καλό λέγειν και ξέρει να συμπεριφερθεί όμορφα (έστω και για λίγο), μια χαρά ψαρωτικός μπορεί να γίνει με κάποιες.
Scroll to top icon