ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2018 | 05:17

Προβλήματα στην σχεση

Τα τελευταια δυο χρόνια έχω μια σχέση. Να αναφερω κι ολας οτι τον τελευταιο χρονο μενουμε μαζι, οποτε υπαρχει καθημερινη επαφη. Δεν μπορω να πω οτι τα πηγαίνουμε τέλεια αλλά καλά περνάμε. Τον τελευταιο καιρό έχει αρχίσει να επικρίνει το βαρος μου και να με αποκαλεί χοντρή. Δεν μου είχε εκφράσει ο ίδιος στο παρελθον κάποιο πρόβλημα.. Επιπλέον έχει πολλά νεύρα και μου φέρεται κάπως απότομα. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα στην δουλειά του η γενικότερα στην ζωή του που να του δημιουργει νευρικοτητα αυτην την περιοδο οποτε συμπαιρενω οτι έχει ρουτινιασει ή απλα έχει ξενερωσει. Το θέμα είναι, πως το αντιμετοπιζω όλο αυτό τώρα; νιώθω μπερδεμένη!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω...επειδή είπες τον τελευταίο καιρό σε αποκαλεί έτσι...μήπως έχεις πάρει κανα κιλάκι κι εσύ μωρέ?...δεν είναι κακό...εγώ πήρα 5 κιλά μεστο καλοκαίρι και τώρα στάω στο γυμναστήριο πάλι...και να σου πω και κάτι?όταν είμαστε σε σχέση καιρό μερικές φορές κι εμείς οι γυναίκες μετά από κάποιο διάστημα αφήνουμε λίγο τον εαυτό μας..μην παρεξηγηθώ..γενικά μιλάω!
Δεν είναι όμως αυτος τρόπος να την αποκαλεί έτσι. Ακόμα και κιλά να είχε βάλει και τον ενοχλούσε θα μπορούσε να βρει έναν πιο κομψό τρόπο να το πει.
Ναι ...οκ...δίκιο έχεις,αλλά μπορεί και αυτός να μην ήθελε να την προσβάλει ρε παιδί μου και να μην κατάλαβε ότι το έκανε τελικά...μερικές φορές οι άντρες είναι άγαρμποι σε κάτι τέτοια λεπτά θέματα που εμάς συνήθως μας ενοχλούν...λέω εγώ τώρα!
Scroll to top icon