ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2018 | 14:42

Τι άκουσα θεέ μου;

Είμαι 27 ετών. Η κοπέλα μου 24. Εγώ εργαζόμενος στην πρακτική αυτή στο 7 έτος φοιτήτρια. Είμαστε στον 4 μήνα της σχέσης μας. Αρχικά να σας πω ότι πριν αρχίσουμε της είχα εξηγήσει πως έψαχνα κάτι σοβαρό, δεν θέλω σεξ μονο, είμαι ρομαντικός, θέλω συναίσθημα και μου είπε πως ήταν σε παρόμοια φάση. Ζητούσα επικοινωνία και σεβασμό. Τον τελευταίο μηνα όμως το έχουμε χάσει. Είναι ένας μήνας τώρα που είναι στην τσίτα, δεν καταλαβαίνω το γιατί φωνάζει και ωρύεται για το παραμικρό χωρίς λόγο. Ψάχνω καιρό τώρα να βρω τι φταίει. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ από τότε που ξεκίνησα δουλειά δεν είμαι ο ανέμελος του καλοκαιριού αλλά πάλι όλη η μέρα μου μόλις τελειώσει ανήκει σε αυτήν. Εχθές όμως μετά από ένας άγριο τσακωμό φτάσαμε στο ζουμί. Βαριέται λέει επειδή δεν κάνουμε κάτι να ξεφύγουμε και μας έφαγε η ρουτίνα (στον 4 μήνα παρακαλώ), δεν πάμε διημερακια πουθενά, είμαι αντίθετος στις διακοπές (ε δεν μπορώ να κανονίσω από τώρα διακοπές εξωτερικό για Φλεβάρη σε μια σχέση τεσσάρων μηνών) και αλλα τέτοια όμορφα. Της είπα πως εγώ δεν μπορώ και λόγω χρημάτων να κάνω όλα αυτά που θέλει ούτε να είμαι στην γύρα (εννοείται μακρια από την πόλη μας γιατί για καφέ και ποτάκι βγαίνουμε κάθε μέρα και ΣΚ πάμε και για φαγητό). Και σήμερα πρωί διαβάζω ένα μήνυμα μεταξύ άλλων "επειδή είχα κι άλλους πρώην ξέρω τι πρέπει να κάνεις για να μην βαριέμαι και...." . Δεν χρειάζεται να συνεχίσω. Βαρέθηκε στον τέταρτο μήνα; Στον χρόνο δλδ τι πρέπει να κάνω; Με συγκινεί με πρώην; Και τι πρώτο ενικό είναι αυτό; Δλδ εγώ δεν μετράω; Τι είμαι αυτός που εκτελεί τις επιθυμίες της κόντεσας; Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να χωρίσω αν και νιώθω κάποια πράγματα πριν δεθώ και πονέσει πολύ μετά. Δεν ξέρω, και σαν να απογοητεύτηκα αν δεν ξενερωσα κιόλας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αγορινα μου δεν αξιζει να ασχοληθεις περισσοτερο.Η κοπελα σκεφτεται μονο το πως θα καλοπερασει και το ποτε θα την κερασεις,μακρυα απο τετοια ατομα,σουταρε τη και αντε στο καλο πες της
Παίζει η κοπέλα σου να είχε εξομολογηθεί πριν 2, 3, 5 μέρες και να την κραξαμε άσχημα. Η συμβουλή όλων ήταν να να σε παρατήσει μπας και καμία να σου αξίζει κι όχι να ασχολείσαι με τέτοια σουργελα παρταλια. Τωρ α που μας είπες και τα χειρότερα, απορούμε πως κάθεσαι κι αντέχεις ακόμα...!
Η φράση "επειδή είχα κι άλλους πρώην ξέρω τι πρέπει να κάνεις" είναι ανυπόφορη, νιώθω και τον τίτλο που έβαλες.Το πρόβλημα στην σχέση σας δεν έχει καν την αποκλειστικότητα να είναι "δικό σας". Είναι ένα πρόβλημα δικό της, που το είχε με τους πρώην της ,και ποιον ακριβώς ρόλο σου δίνει; Να διορθώσεις το λάθος που έκαναν οι πρώην της; Σου φανερώθηκε ο εγωισμός της και όσα έκρυβε κάτω από το "χαλί", δέξου το με ανακούφιση ως θαύμα.Επειδή αυτού του είδους τα άτομα έχουν πολύ άσχημες και χειριστικές αντιδράσεις, προσπάθησε σε μια συζήτηση που θα κρατάς την ψυχραιμία σου και θα είσαι ανυποχώρητος, να της εκμαιεύσεις τον χωρισμό ως κοινή απόφαση. Προσπάθησε μην της χτυπήσεις τον τερατώδες εγωισμό της.Έχεις και την πρακτική σου να αφοσιωθείς, σε περιμένουν κι άλλες υποχρεώσεις, να κάνεις και ένα μικρό κομπόδεμα γιατί είναι ανεπίτρεπτο στην εποχή που ζευγάρια μετράνε κέρματα να επιβιώσουν, να γίνονται σπατάλες για να "μην βαριόμαστε"Φαίνεται ότι είσαι καλό παιδί και να είσαι σίγουρος πως η ζωή θα σου φέρει την σύντροφο που σου αξίζει.
Scroll to top icon