ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2018 | 22:47

Δεν ξερω τι θελει...

Εδω και 3-4 μηνες μου αρεσει καποιος απο την δουλεια.Οι σχεσεις μας περιοριζονταν σε ενα καλημερα και ενα γεια τι κανεις το πολυ. Ποτε δεν τον ειχα προσεξει σαν αντρα. Μια μερα ομως με πετυχε εξω απο την δουλεια και με σταματησε για να με χαιρετησει, και τοτε μου ειπε μιλαμε τοσο καιρο και δεν ξερω το ονομα σου.Μολις συστηθηκαμε κατι συνεβη μεσα μου δεν ξερω τι και απο τοτε τον σκεφτομαι καθε μερα για 4 μηνες. Ετσι πηρα την αποφαση να κανω μια "κινηση" ενα βραδυ πριν σχολασω πηγα και του επιασα την κουβεντα και του ειπα οτι δεν εχω πως να γυρισω και τετοια.Τοτε μου ειπε θα σε γυρισω εγω. Και οντως αυτο εγινε.Μονο που στην διαδρομη μου ειπε "παμε για καμια μπυρα?".Πηγαμε,τα ειπαμε λιγο γενικα και με γυρισε σπιτι.Εκτοτε εξαφανιστηκε δεν ξαναεκανε κινηση να βγουμε ουτε και εστειλε.Και τωρα μετα απο 4 μηνες μου εστειλε χρονια πολλα στην γιορτη μου και αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο να βγουμε και οτι θα περασει να μου ευχηθει απο κοντα.Εν τελει δεν ηρθε (μπορει να μην προλαβε) οποτε οταν σχολασα του εστειλα "Που εισαι" το ειδε οταν σχολασε κ αυτος και μου στελνει να του στειλω τον αριθμο μου. Του εστειλα με πηρα τηλ και μου ειπε να παμε για ποτο.Πηγαμε σε δυο μαγαζια και κατα τις 4 με γυρισε σπιτι παλι χωρις να κανει κινηση.Και εννοειται ξαναχαθηκε, εχουν περασει 4-5 μερες και ακομα δεν εχει δωσει σημαδια ζωης.Τι να κανω? Τι θελει απο μενα?
2
 
 
 
 
σχόλια
Σε αυτές τις 4-5 μέρες που έχουν μεσολαβήσει, εσύ τον έχεις πάρει κανένα τηλέφωνο; Έχεις δείξει ότι ενδιαφέρεσαι; Γιατί μέχρι τώρα φαίνεται ότι εκείνος είναι που κάνει ξεκάθαρες προτάσεις και εσύ απλά το δέχεσαι. Σαφώς παίζει και το να μην ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω, αλλά δίνω και μια άλλη οπτική.
Απλα δεν τον ενδιαφερεις και πολυ.. Ξερω ακουγεται σκληρο, αλλα σου λεω αυτο που βλεπει ενας τριτος, που βλεπει τα πραγματα απ'εξω πιο καθαρα. Πολυ πιθανο να εχει κατι αλλο στη ζωη του ή ταυτοχρονα να παιζει και με αλλες κ απλα να σε κραταει κ εσενα ως εναλλακτικη. Δεν νομιζω οτι σου αξιζει κατι τετοιο. Σε κανεναν δεν αξιζει! Ενας ανθρωπος ο οποιος ενδιαφερεται πραγματικα, θα βρει ενα σορο χαζους λογους για να σου πιασει κουβεντα και να βγει μαζι σου... δεν θα σε θυμαται καθε Χριστουγεννα και Πασχα! Αν σε ηθελε, θα το ηξερες δεν θα απορουσες για το τι θελει απο σενα. Δυστυχως τα πραγματα πολλες φορες ειναι απλα, αλλα εμεις δεν θελουμε να τα δουμε!
Scroll to top icon