ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2018 | 11:13

Είμαι

Πρόσφατα χωρισμένη και δεν έχω καθόλου όρεξη να ξεκινήσω πάλι από το μηδέν να ψάχνω άντρα .. Βαριέμαι τη διαδικασία του φλερτ .. θέλω κάποιον να είμαστε καλά και να είμαι ήρεμη .. βαρέθηκα τις έντονες καταστάσεις και την ανασφάλεια .
3
 
 
 
 
σχόλια
Παντα οταν αλλαζει κατι, χρειαζεται μια περιοδος αναπροσαρμογης, ποσο μαλλον οταν κλεινει ενα τετοιο κεφαλαιο ζωης. Ωστοσο, γιατι τοσο γρηγορα, αυτο που εκφραζεις πως θες, ειναι να βρεις καποιον αλλον αντρα; Συνηθως, πρωτα βρισκεις τον εαυτο και μετα ψαχνεις παρεα..Αραξε, ξαναανακαλυψε τον εαυτο σου, επανασυνδεσου με φιλους, πηγαινε διακοπες και σιγα σιγα, ολα θα μπουν στο δρομο τους.
Εγώ πιστεύω θέλεις χρόνο για τον ευατο σου. Μετά από έναν χωρισμο ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας. Γιαυτο ηρέμησε, άλλωστε πρόσφατα χωρισες, λίγος χρόνος με τον εαυτό σου θα σου κανει καλό. Το φλερτ θα έρθει, και η σχέση. Αλλά για να έρθει η σχέση περνάς από το φλερτ, τα αισθήματα δημιουργούνται με τον καιρό, δεν μπορούμε να τους πάρουμε πακεταρισμενους, δυστυχώς.
Το βαριέμαι που λες είναι λίγο επικίνδυνο...Μπορέί να σε οδηγήσει σε καταστάσεις συμβιβασμού που δεν θα σου αξίζουν και μόνιμη ανορεξία.Έχω περάσει από φάση μακροχρόνιου χωρισμού που είχε και στοιχεία κοροϊδίας...Άλλαξε όλο το πλάνο της ζωής μου,όμως ξαναξεκίνησα από το μηδέν και βρήκα όρεξη για τα πάντα.Δεν είμαι υπεράνθρωπος,απλά άφησα το χρόνο να με ηρεμήσει και είχα σαν κίνητρο το αύριο που πάντα έχει νέες προκλήσεις κι εμπειρίες.Μπορείς κι εσύ...
Scroll to top icon