ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2018 | 18:21

Όσοι θέλουν!

Μην τα ψάχνεις πολύ τα πράγματα. Όσοι γουστάρουν έρχονται κοντά. Βρίσκουν τον τρόπο, το χρόνο, το χώρο. Όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες.
5
 
 
 
 
σχόλια
Διαβάζοντας και τα από πανω-σε μεγάλο βαθμό ακατανοητα σχόλια, ομολογώ :P - εγώ θεωρώ, πως όλα ξεκινάνε από σένα. Αν αγαπας τον εαυτό σου, βάζεις τα όρια σου στο τι επιτρέπεις να δώσεις και πόσο σου επιτρέπεις να 'περιμενεις' να είναι ο άλλος έτοιμος.Άσχετα με τα εμπόδια, και όσο εξιδανικευμένο και αν ακούγεται, ισχύει, οτι αν θες πολύ, κάνεις μέχρι εκεί που αντέχεις και εκεί που κρίνεις ότι ειναι αρκετά.
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απλώς συμβαίνει να υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που δυστυχώς είναι αδύνατο να υπερνικησεις όσο κι αν αγαπάς και θέλεις τον άλλον. Και ίσως αυτός να είναι ένας τρόπος ακόμη και να προφυλάξεις όσους έχεις στην καρδιά σου,για να μην πληρώσεις αργότερα.
Scroll to top icon