ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2018 | 21:31

Ακομα και νυσταγμενη που εγραφα χαιρομαι που εγινα κατανοητη !!!

Ειχα γραψει μια εξομολογηση εχθες νυσταγμενη και δεν τα εγραψα τοσο συγκροτημενα και ανεφερα πολλα περιστατικα π.χ ζωδια οπως μου εγραψε καποιος. Βαθμολογουμαστε μηπως εδω στις εξομολογησεις ή πρεπει να κοροιδευουν ακομα και τα τυπογραφικα λαθη μας οπως το " Κοπέλαα " που εγραψα κατα λαθος. Αυτο σε χαροποιει ή σε τιμαει εσενα που με κοροίδεψες ; Το συνηθιζουν ολοι να " πιανονται " απι κατι ανευ σημασιας ωστε να βγαλουν την κρυμμενη τους κακια ή κομπλεξ. Δεν τους κανει ονως καλο, τους αρρωσταινει και δεν το καταλαβαινουν...Εγω προσωπικα ΠΟΤΕ δεν θα κοροιδευα καποιον, αντιθετως εμψυχωνω και επικροττω καθε μερα που βγαινω εξω ο,τι ομορφο και καλο δω σε ανθρωπο ( χαρακτηρας ή εμφανιση ) του το λεω και το χαμογελο που εισπραττω ειναι ο,τι καλυτερο. Μια φορα ειχε συγκινηθει καποιος λεγοντας μου " Ευχαριστω κοριτσακι μου, καιρο ειχα να ακουσω κατι καλο " Και νιωθω και εγω ομορφα!!! Οσο για τα ζωδια που δεν πολυπιστευω αν καποιος σου ελεγε ξαφνικα " Εχεις ματια γατισια στο σχημα και εχουν κιτρινες ανταυγειες σαν των λιονταριων, αρα εισαι Λιονταρι ( ! ) δεν θα παραξενευοσουν;;; Ομως το μηνυμα που ηθελα να περασω το καταλαβαν αρκετοι και ειναι " Πες μια καλη κουβεντα σε καποιον , ακομα και αγνωστος να ειναι γιατι μπορει να εχει καταθλιψη και να του δωσεις ισχυρη δυναμη" και το λεω εγω που ειχα καταθλιψη αλλα σιγα - σιγα την ξεπερασα με σεροτονινη και ...καλοσυνη που ειναι το ισχυροτερο αντικαταθλιπτικο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πάλι εσύ;Το μήνυμα, που ήθελες, να περάσεις ανήκει στη σχολή Μπουκάι και είναι κάπως επικίνδυνο να ετεροπροσδιοριζομαστε. Καλές οι καλές κουβέντες, αλλά όσο περισσότερη σημασία τους δίνουμε, τόσο πτοουμαστε από τις κακές, ακριβώς, αυτό που λέει η Ανεμοδουρα δηλαδή. Δεν κατέχω από κατάθλιψη, η αλήθεια είναι, αλλά χαίρομαι που διάβασα σεροτονινη κι ας μην ξέρω τι είναι αυτό. Ο, τι σε ενόχλησε στο σχολιο που σου έκανα, ψαξ' το. Υπάρχει ψωμάκι από κάτω. Δείχνει, ίσως, ότι επηρεάζεσαι πολύ από το τι θα σου πούνε κι αυτό δεν είναι καλό.Με φειδώ τις καλές κουβέντες, με φειδώ και τα κοπλιμέντα, με φειδώ και τις κολακειες, εκτός κι αν είσαι τύπος του Facebook που σου ανεβάζει τη διάθεση ένα σχόλιο τύπου "ματαρες!".Είχες πει, επίσης, κάτι για πρόβλημα υγείας δικό σου, στο οποίο ήθελα να σου πω "περαστικά και σιδερένια".Κατά τ' αλλά εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
Scroll to top icon