ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2018 | 21:00

Μακάρι να μου άρεσα

Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου.Θελω να χάσω κιλά αλλά δεν μπορω.Δεν μου αρέσουν τα μαλλιά μου δεν μου αρέσει τίποτα πάνω μου.Ελπιζω να βρω κάποιον να μαγαπησει και να με κάνει να με αγαπήσω...Είναι δύσκολο να μην σου αρεσεις.Βλεπω ανθρώπους που είναι τόσο συμφιλιωμένοι με τους εαυτούς και την εικόνα τους αλλά εγώ νιώθω απαισια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ελπιζω να βρω κάποιον να μαγαπησει και να με κάνει να με αγαπήσω... Πηγή: www.lifo.gr Πρέπει πρώτα εσύ ν' αγαπήσεις τον εαυτό σου, να τον φροντίσεις, ν' αναδείξεις τα καλά στοιχεία σου και ν' αφήσεις τις μιζέριες και τις κλάψες.
Μας δείχνεις έναν άνθρωπο που δεν προσπαθεί να αλλάξει κάτι. Που απλά έκανε λάθος επιλογές και αντί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του κάθεται και κλαίγεται και περιμένει κάποιον άλλον να βοηθήσει. Τα πράγματα είναι απλά. Θέλεις να χάσεις κιλά; Τότε θα τα χάσεις. Θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου, την εικόνα σου; Τότε θα τα αλλάξεις. Πρέπει να σε αγαπάς, να προσπαθήσεις να αλλάξεις και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Μπορεί στην εμφάνιση να μην αλλάζουν όλα σε μια στιγμή, αλλά αν το πάρεις πραγματικά απόφαση θα αλλάξουν όλα και θα έχεις αυτοπεποίθηση και πολύ καλύτερη ψυχολογία.
Scroll to top icon