ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2018 | 07:13

Ποσα χρονια πρεπει να ξερεις ενα ατομο για να γινει γαμος;

Ειμαι 28 κι η κοπελα μου 27.Ειμαστε μαζι περιπου 3 χρονια.Ολα πηγαινουν τελεια, μαλωνουμε σπανια κι αν μαλωνουμε το λυνουμε με διαλογο.Δε κοιταζω αλλην ουτε αυτη αλλον.Και παρα τη δουλεια παντα βρισκουμε χρονο να αφιερωσουμε ο ενας για τον αλλον και ποτε δε κρυβουμε μυστικα ο ενας απο τον αλλον.Θεωρω πως κι εγω κι αυτη ειμαστε πολυ ωριμοι!Την αγαπαω παρα πολυ κι αυτη το ιδιο εμενα.Ξυπναω και σκεφτομαι μονο αυτην.Εχω γνωρισει και τους γονεις της και ειναι εξαιρετικοι ανθρωποι. Ειμαστε και οι δυο αρκετα παραδοσιακοι οσον αφορα τον γαμο και γω το θελω παρα πολυ.Ωστοσο,το προβλημα που μου λενε οι φιλοι μου και οι φιλες της κοπελας μου ειναι οτι ειμαστε μαζι μονο 3 χρονια.Δεν αντιλεγω εχουν δικιο αλλα οσο καιρος και να περναει αισθανομαι ερωτευμενος και δεν θελω να ψαχνω για καμια αλλη.Αυτη η γυναικα ειναι ιδανικη για μενα και μου λεει κι αυτη πως ειμαι κι εγω ιδανικος γι αυτην.Και οι δυο θελουμε παρα πολυ το γαμο.Ισα ισα αυτη κιολας καθε μερα μου το αναφερει για το αν ενδιαφερομαι για να ψαξουμε εκκλησια.Πιστευετε πρεπει να αφησουμε το γαμο επειδη ειμαστε μαζι περιπου 3 χρονια μονο;Τουλαχιστον ωσπου να περασουν αρκετα χρονια;Γιατι ενταξει δε διαφωνω σε εναν γαμο δεσμευεσαι εναν ανθρωπο που ξερεις παρα πολυ καιρο (5 χρονια +).Ολοι λενε να περιμενουμε ακομα. Ποια γνωμη εχετε εσεις;Ευχαριστω πολυ!
6
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει περίπτωση να μην παντρευτείτε επειδή σας το λένε οι φίλοι σας, ενώ οι ίδιοι το θέλετε πολύ???? Δηλαδή θα πεις στην κοπέλα σου "Και εσυ θες να παντρευτούμε και εγώ αλλά οι τάδε φίλοι μας δεν το λένε. Οπότε ας μην παντρευτούμε" ? Σοβαρά τώρα??? Θα πάρετε την έγκριση τον φίλων σας για το πότε θα παντρευτείτε? Εφόσον το θέλετε και οι δύο να παντρευτείτε. Μην ακούτε κανέναν άλλον! Γιατί το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά μόνο ΕΣΕΝΑ και την ΚΟΠΕΛΑ σου. Οι φίλοι δεν έχω κανεναννννν απολύτως λόγο!!!Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Τα τρία χρόνια είναι υπέρ αρκετά! Αν συγκατοικείτε ήδη, προχώρα το! Αν όχι, συγκατοίκησε κανά δίμηνο (πιο πολύ δεν χρειάζεται πίστεψέ με) κι αν όλα πάνε καλά, προχώρα το! Είστε πολύ τυχεροί! Χίλια καλά σας εύχομαι!
Δεν την καταλαβαίνω αυτή την άποψη . Είστε μαζί 3 χρόνια γιατί να μην σκέφτεστε τον γάμο. Έχετε αρραβωνιαστεί , μένετε μαζί , τότε ναι είναι ώρα και για έναν γάμο. Εφόσον το θέλει η κοπέλα σου και μάλλον το θες και εσύ γιατί μένεις στην άποψη των φίλων και δεν ακούς την καρδιά σου; Eσύ κάνεις κουμάντο στην ζωή σου, όχι οι φίλοι σου και οι φίλες της. Άποψη μου παντρέψου την χτες αν μένετε και μαζί αυτά τα 3 χρόνια και την ξέρεις τόσο καλά, μην την αφήνεις, γιατί αν στο λέει αυτό κάθε μέρα όπως λές τότε μπορεί και αλλού να το βρει. Αν δεν είσαι σίγουρος για το αν θες, συζήτησε το μαζί της, κάντε έναν αρραβώνα κάτι.
Scroll to top icon