ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2018 | 20:18

Ολική αλλαγή

Είμαι 33 ετών. Μέχρι πρόσφατα δούλευα σε μεγάλη ναυτιλιακή,έχω τελειώσει ναυτιλιακά και οικονομικά,πήγα για πρακτική και εμεινα μέχρι σήμερα. Ποτέ δεν μου άρεσε η δουλειά μου. Να κάθομαι στο γραφείο 9με 9.Να προσπαθώ να κάνω πιο εκατομμυριούχο το ήδη πιο πλούσιο πεθαίνεις αφεντικό. Χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν πήγα και γράφτηκα σε επώνυμη σχολή μαγειρικής. Τρελαίνομαι να μαγειρευω. Να δημιουργώ. Να πειραματίζομαι. Να γεύομαι. Να μυρίζω. Να ξυπνάω αισθήσεις. Ξέρω είμαι μεγάλος για να αλλάξω κατεύθυνση όμως πρώτη φορά νιώθω τόσο δημιουργικός. Οι γονείς μου μου πρόσφεραν τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν άκουσαν τις επιθυμίες μου όταν ήμουν έφηβος. Προσπάθησα όσο σπούδαζα να τους ζητήσω παράλληλα να με στηριξουν οικονομικά να πάω σ'αυτή τη σχολή αλλα ήταν ανενδοτοι. Θεωρούν ότι δεν είναι αυτές δουλειές. Ούτε μια εβδομάδα μετά κανόνισαν να κάνω την πρακτική μου μέσω γνωστού και μετά βολεύτηκα. Ναι έχω βγάλει και βγάζω πολλά χρηματα αλλα δεν μου αρέσει. Όταν μαγειρεύω τρελαίνομαι. Και επιτέλους το τόλμησα και νιώθω ευτυχισμενος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι καθόλου μεγαλος! Συνειδητοποιημένος εισαι και συγχαρητήρια για την απόφασή σου. Είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις περίφημα γιατί το κάνεις με αγάπη.
Προσωπικά, σε βρίσκω πολύ ωραίο. Σίγουρα είναι σημαντικό ν' ασφαλιστείς οικονομικά από άποψη βιοπορισμού, όπως εξίσου σημαντικό είναι να χρεώνεις τον χρόνο και τις υπηρεσίες με κάτι που πέρα από την κούραση, σου προσφέρει μια αίσθηση πληρότητας.
Scroll to top icon