ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2018 | 18:20

Πως θα περάσω;

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας πω ότι το όνειρο μου είναι να περάσω στρατιωτικές σχολές . Σαν μαθήτρια είμαι μέτρια του 17. Όλοι μου λένε ότι αν κάτσω να διαβάσω θα περάσω όπου θελω αρκεί να κάτσω γιατί είμαι πολυ τεμπελα.Όταν μιλάω για στρατιωτικές σχολές ειλικρινά η καρδιά μου παει να σπασει. Έχω ένα κόλλημα.Σκεφτόμουν δοκιμων αλλά τελικά αποφάσισα να περάσω ιατρική στρατού στην σσας Είναι 19.000 τα μόρια μην πω και παραπάνω..Η μητέρα μου πληρώνει φροντιστήρια για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου αλλά ξέρω ότι καταβαθος πιστεύει ότι δεν θα περάσω.Δεν έχω κάτσει να διαβάσω ποτε καλα.Δεν έχω συνηθίσει Έχω αφησει παρά πολλά κενα και είναι πολυ δυσκολο.Φετος πάω 1η λυκειου και έχω κουραστεί να σας πω την αλήθεια.Στοχευσα σε μεγάλο τομέα και οι φιλες μου λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω κ.αΕγω τις γράφω γιατί ξέρω ότι και να μην περάσω δεν θα νοιαστούν οπβς και εγω για αυτες.Επέλεξα ιατρική στρατού γιατί πρώτα από όλα δεν έχει μαθηματικά μέσα και έχει βιολογία η οποία μοτ αρέσει αρκετά.Φυσική και χημεία δεν είμαι τόσο καλή και προσπαθώ τρ στα φροντηστηρια .Σας παρακαλώ πείτε μου τι πρέπει να κάνω..Προσπαθώ να στρωθω στο διάβασμα για να αποδείξω στους γονείς μου ότι αξίζω.Εγω δεν ρχω τόση αυτοπεποίθηση και όταν είναι να πάω να διαβάσω τεμπελιαζω , βαριεμαι..και όλα αυτά επειση εκανα βλακίες στο γυμνάσιο και δεν στρώθηκα στο διάβασμα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον είσαι α' λυκείου, έχεις χρόνο να βελτιωθείς. Ρώτα τους καθηγητές σου στο σχολείο και στο φροντιστήριο πού κάνεις λάθος, πώς να αλλάξεις τον τρόπο διαβάσματός σου και λύνε ασκήσεις. Πάρε βοηθήματα και άρχισε να λύνεις ασκήσεις.
Το 17 είναι πολύ καλό, όχι μέτριο. Εφόσον έχεις και την στήριξη της μητέρας σου και όνειρο σου είναι, μην φοβάσαι τίποτα.Να σου εξομολογηθώ πως στην ηλικία σου που είχαμε όμως δέσμες, άλλη πρότεινε ο φροντιστής, άλλη πρότειναν οι γονείς μου, άλλη η παρέα μου και στο εφηβικό μου μυαλό διάλεξα την επιλογή που δεν μου πρότεινε κανείς από αντίδραση. Οπότε μείνει ανεπηρέαστη. Καλή πρόοδο να έχεις.
Scroll to top icon