ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2018 | 02:49

Θελω να μου πειτε αν ειναι σωστο ή οχι

Ειμαι 23 χρονων και εχω μια παρα πολυ καλη σχεση με μια κοπελα εδω και 5 μηνες να τονισω πως ειναι η πρωτη μου σχεση!!!Τελος παντων γενικα αποφευγω πολυ να φιλιομαστε εξω οχι γιατι προφανως δε θελω αλλα επειδη θυμαμαι οταν ημουν στην ηλικια απο 17-22 (δηλαδη πριν κανω σχεση) και εβλεπα ζευγαρακια μαζι εξω να φιλιουνται ενοιωθα παρα πολυ μειονεκτικα και σκεφτομουν πως δε θα βρω κοπελα οποτε και στεναχωριομουν πολυ.Η κοπελα μου μου λεει πως δεν την ενοχλει αυτη η αποψη και ενταξει φυσικα και σε κλειστους χωρους φιλιομαστε πολυ.Αυτο το κανω γιατι καποιο τροπο συμπονω τα ατομα που δεν εχω σχεσεις και δε θελω να αισθανθουν οπως εγω.Πιστευετε ειναι σωστη αποψη ή λαθος;;Ευχαριστω πολυ!!!Υ.Γ. Δε το γραφω για να φανω καλοκαρδος κτλ. αλλα θελω αποψεις πανω στο θεμα!
11
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα δεν με ενοχλεί το ένα φιλάκι δημοσίως το απλό και γλυκούλι, αντίθετα με αηδιάζει αυτό το χλάτσα χλούτσα που κοντεύει ο ένας να φάει τον άλλον. Είναι αντιαισθητικό στα δικά μου μάτια.
Εγώ προσωπικά διαφωνώ με την οπτική σου διότι πάντα μου άρεσε να βλέπω ζευγάρια. Όταν βλέπεις δύο άνθρωπους να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται , βλέπεις ότι αυτό που θέλεις υπάρχει και ότι αφού το έχουν αυτοί, ίσως το αποκτήσεις και εσύ.
Scroll to top icon