ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2018 | 20:44

τωρα τι να κανω?

ειχα ξαναγραψει εξομολογηση για το ιδιο θεμα...εχω φιλη που ειχε ατυχια στην πρωτη εγκυμοσυνη της αλλα ειναι τωρα παλι εγκυος...ολα καλα κι ολα ωραια αλλα...εγω ουσα αρρωστη δεν μπορω να την ακουω ολη μερα να χαιδευεται...''δεν με πηρε κανεις τηλεφωνο...ειπα στην ταδε οτι ειμαι εγκυος και δεν εδωσε καν σημασια''... μια το ενα μια το αλλο...πραγματικα....με κουραζει γιατι εγω εχω το δικο μου θεμα και δε μπορω να της πω τιποτε γιατι δε θελω να τη στενοχωρησω στην κατασταση της...σημειωτεον πως εγω εμαθα προσφατα οτι πασχω απο την επαρατη και τα χουν παιξει τα νευρα μου τραγικα...τι να κανω μαζι της? προσπαθω να της απαντω ψυχραιμα κ γενικα χαλαρα αλλα καποια στιγμη θα λυγισω το νιωθω και θα της πω κατι χοντρο....ναι ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα...ναι ειμαι κακια φιλη ετσι οπως ακουγεται ολο αυτο αλλα εχει γυρισει η ζωη μου τουμπα και δεν εχω ορεξη για τιποτε κ κανεναν...τιποτε δεν ειναι οπως παλια...πως να αντιδρασω? τι να της πω για να καταλαβει οτι προσπαθει να γινει το κεντρο του κοσμου ενω εγω δε ξερω τι μου ξημερωνει?
2
 
 
 
 
σχόλια
Βρίσκω πολύ φυσιολογικά τα όσα νιώθεις. Κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα μάλλον. Νομίζω πως πρέπει να πεις στη φίλη σου την αλήθεια.Σου εύχομαι περαστικά και καλή δύναμη!
Η φίλη σου δεν έχει ιδέα για αυτά που περνάς οπότε θεωρεί ότι μπορεί να σου μιλάει ανοιχτά. Καταλαβαίνω ότι δε θέλεις να τη στενοχωρήσεις αλλά αν την εκτιμάς και θέλεις να παραμείνετε φίλες, μίλησέ της ανοιχτά. Πες της ότι δεν ήθελες να το συζητήσεις νωρίτερα για να μη βάλεις σε κίνδυνο το έμβρυο και την ίδια, ότι την αγαπάς και θέλεις να μιλάτε αλλά καμιά φορά σου είναι δύσκολο να ακούς για τα προβλήματα των άλλων γιατί τώρα εσύ αντιμετωπίζεις κάτι πολύ μεγάλο και σοβαρό. Αν και εκείνη θέλει να παραμείνετε κοντά και είναι δεκτικός άνθρωπος, θα σε ακούσει. Σου εύχομαι περαστικά και να πάνε όλα καλά.
Scroll to top icon