ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2018 | 22:18

Άκου ρε κόσμε

Τραβιόμαστε με τόσα προβλήματα που φέρνει η απόσταση τρία χρόνια και τώρα που ήρθε η ώρα να μείνουμε επιτέλους μαζί μου κάνει νερά. Κάτι θα δούμε μου λέει, κάτι να μη βιαζόμαστε.... Να μη βιαζόμαστε άκου ρε κόσμε εγώ έλεγα πότε να έρθει η ώρα και δημιούργησα τις προϋποθέσεις τι μαλακίες μου λέει;;;; Είμαστε ερωτευμένοι και οι δυο είμαι σίγουρος τι μπορεί να συμβαίνει; Θα τρελαθώ την ρώτησα και είπε να το συζητήσουμε άλλη μια το έκλεισα πάνω στα νεύρα μου και τώρα δεν το σηκώνει. Μήπως της αρέσει που μένει μόνη της και δεν θέλει να το αλλάξει ή να τρέχει κάτι άλλο; Είναι 46 εγώ 43 χωρισμένοι και οι δυο, ταιριάζουμε πάρα πολύ και το σεξ συγκλονιστικότατο. Δυο τρεις μέρες έρχεται ή πηγαίνω εγώ κάθε δυο μήνες ή τρεις. Το καλοκαίρι μείναμε στο σπίτι της μερικές εβδομάδες και ήταν όλα τέλεια περάσαμε υπέροχα. Τι σημαίνει τώρα αυτό; Είχαμε πει ένα χρόνο ακόμη αλλά ήθελα να της κάνω έκπληξη νόμισα πως θα χαρεί όσο κι εγώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ηρέμησε. Δεν είναι απλό πράγμα η συγκατοίκηση, ίσως θέλει να πάρει τον χρόνο της. Από την άλλη ούτε εμένα μου ακούγεται ωραίο που ήσασταν μαζί από απόσταση και προσπαθείς μόνο εσύ.. αλλά μην την πιέζεις. Και δέξου να κάνετε αυτήν την κουβέντα ήρεμα κι ωραία.
Scroll to top icon