ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2018 | 15:27

Άλλα λέει αλλά κανει

Διαρκώς λέει μαγαπαει διαρκώς στέλνει μνμτα ότι της λείπω αλλά δεν κάνει καμία κίνηση να συναντηθούμε κ όταν πάω να κάνω εγώ αυτή έχει διαρκώς δουλειά. Είναι κτητικη μαζί μου να μην πάω αλλού κ ότι αυτή είναι για εμένα κ γω για εκείνη κ ανύπαρκτη στο ζωή μου, όποτε θέλει στέλνει μνμτα κ πρέπει να απαντάω αμέσως στέλνω μνμτα απαντάει οπότε θελήσει η ίδια. Έχω παγώσει μαζί της, αυτή η συμπεριφορά με ξεπερνάει δεν ξέρω πως να συμπεριφερθω όταν θελήσει επικοινωνία πάλι μαζί μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
φιλε μου συγνωμη αν ακουστει σκληρο αλλα μονο το λουρι σου λειπει.σε εχει φερει εκει που θελει προφανως και ζει οπως γουσταρει.Δεν ξερω οταν ξεκινησατε την σχεση σας τι ορια ειχατε βαλει αλλα η σχεση σας ειναι "δυο μετρα και δυο σταθμα".Αν την θελεις πολυ ξεκαθαριζεις την θεση σου και αν δεις οτι τα πραγματα δεν αλλαζουν φευγεις.Τοσο απλα.
Scroll to top icon