ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2018 | 20:24

ΑΠΑΞΙΩΣΗ so what?

Πριν απο μερικες μέρεες είχα βγεί βόλτα με την κοπέλα μου και με μερικους άλλους φιλους.μπαινουμε λοιπον σε πολυσυχναστο μπαρ στην αθηνα -σχεδον γεματο -και εκεί έγινε αυτό που με ξενέρωσε και με εβαλε σε σκεψεις για το ποιον της μεσης ελληνιδας . Μπαινω μεσα πρωτος ,.σκαναρω το χώρο για να δουμε που θα κάτσουμε και ρωταω μια κοπελα που είναι δπλα μου κατι εντελως τυπικό για μια αδεια καρέκλα στο πλαι της και ένα ξέμπαρκο ποτήρι στη μερια του παγκου που ηταν εκεί .κατι τετοιο τελος παντων εντελως τετρημενο .με στραβοκοιταει και δε απανταει.το επαναλαμβανω με ευγενικη φωνη -ανθρωποι ειμαστε μπορει να μην ακουσε η κοπελα.-.και με μια ξυνιλα απιστευτη μου λεει θελετε κατι? σε υφος χαρη σου κανω και σε κοιταξα που θα σε εχω και διπλα μου (τεσπα σε εκεινα τα λιγα δευτερολεπτα μετα ηρθε και η κοπελα μου με αλλα τρεις αντρες και τελικα η πριγκιπισα πειστηκε οτι ειμαι ακινδυνος και μπορει να απανταει εστω με μισολογα .και σκεφτομαι εγω παει καλα εχω σχεση μονιμη εδω και καιρο και δε ειμαι στη γυρα θα ειχα φρικαρει αν ειχα συνεχεια τετοια . .οι υπολοιπα γιατι να τραβαμε ταπεινωση και αγενεια ειδικα οταν δε ειμαστε πεφτουλες ? εινια ντροπη εστω και να της μιλησει δηλαδη καποιος που μπορει να τον βλεπει αφυψηλου?ή μηπως οι γυναικες σκαλωνον περιοστερο με αυτους που δεν ξερογλυφονται μολις τις βλεπουν ειδικα εαν δε ειναι τοπ εμφανισης και δε κανουν χατηρια ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι μια πόλωση υπάρχει όχι επειδή θα την πέσει κάποιος, αλλά επειδή όσοι την «πέφτουν» συνήθως είναι γλοιώδεις, αγενείς και παίρνουν θάρρος από το πουθενά. Επίσης, η ευγένεια και η φιλική διάθεση παρερμηνεύεται από πολλούς σαν ένδειξη ενδιαφέροντος για κάτι ερωτικό/σεξουαλικό και πολλοί μόνο με την αγένεια καταλαβαίνουν. Θα μου πεις εσύ τι φταις και δίκιο θα 'χεις. Οπότε επανεκπαίδευση σε ζητήματα συμπεριφοράς, τι πάει προς πέσιμο και τι είναι ευγενική και φιλική διάθεση είναι κάτι που πολλοί πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε στην τελική.
Η συμπεριφορά της κοπέλας που περιγράφεις ήταν το λιγότερο απαράδεκτη. Και υπάρχουν πολλές τέτοιες έξω. Όμως ακόμα και αν θεωρείς πως είναι πλειοψηφία, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Κάποιος μπορεί να πει πως αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, και εν πρώτοις έτσι δείχνει: σε μία μίλησες και ήταν λες και είχε πιει δύο κιλά χυμό λεμονιού. Πάντως τέτοιες αντίστοιχες συμπεριφορές είναι συχνές πλέον και δεικνύουν αν μη τι άλλο πλήρη αγένεια.
Scroll to top icon