ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2018 | 13:51

Είναι δυνατόν;;

Γνωριστήκαμε σε (πολύ χαλαρό) επαγγελματικό περιβάλλον και μετά από μέρες τυπικών ευγενικών 'καλημέρα', την τελευταία εβδομάδα της δουλειάς ξεκινήσαμε να μιλάμε περισσότερο με αμοιβαία επιδίωξη. Φιλικός, με διάθεση για κουβέντα, ρώτησε τα βασικά ανάλαφρα προσωπικά (ηλικία, αν είμαι παντρεμένη, ζώδιο χαχα) κι έτσι στο χαλαρό ενδιάμεσα στα μπουρουμπουρου, ζήτησε το τηλ μου να κανονίσουμε καμία μέρα κ μου έκανε αναπάντ. να δώσει το δικό του. Θα έλειπε για δύο βδομάδες για δουλειά κ διακοπές.Είμαστε απόλυτα συμβατοί ηλικιακά (30+), εμφανισιακά, 'ταξικά'. Όμως δεν ήταν αυτά, εγώ έπαθα πλάκα μαζί του απτο 1ο λεπτό που πλησιαστήκαμε με την αίσθηση του οικείου, της όρεξης να τον ακούω να μιλάει για ότι θέλει κ να τα βρίσκω όλα συ-ναρ-πα-στι-κο-τα-τα, να είμαι φίλη και γυναίκα του, σαν όλοι οι δρόμοι να φτιάχτηκαν γ να συναντηθούμε. Διατήρησα τον έλεγχο προσπαθώντας να μην δείξω ξελιγωμένη και συμπεριφέρθηκα με ( πολλή ) θερμή ευγένεια και φιλικότητα, τίποτα σεξι. Πέρασε ένας μήνας, καμία επικοινωνία. Η πρωτοβουλία, όχι λόγω φύλου αλλά λόγω του πως τέθηκε στη συζήτηση κ της δικής του απουσίας από τη πόλη, ανήκει ξεκάθαρα σε εκείνον. Μιλάμε για τηλέφωνημα ή sms, και οι δύο έχουμε ισχνή έως ανύπαρκτη παρουσία στα social.Να σταματήσω να ελπίζω κ να περιμένω ότι θα με πάρει;; Είμαι λογικός άνθρωπος δεν αστράφτουν οι ουρανοί με αντρά κάθε τόσο, δεν είναι θέμα εμφάνισης που θαμπώθηκα κι έχασα την κρίση μου, ήταν ψυχικά ερωτική έλξη για το άτομο του συνολικά ΠΑΡΑ πολύ έντονη για να τη νιώθει μόνο ο δέκτης κι όχι και ο πομπός, δε θέλω ν αραδιάσω συναισθηματικά σάλια, ένιωσα να είμαστε γεννημένοι ο ενάς για τον άλλο, είχα πάντα συναίσθηση των διαθέσεων των άλλων ανθρώπων.είναι δυνατόν να με ξέχασε ;; ; ; όχι επειδή μένω γενικά αξέχαστη αλλά με τον συγκεκριμένο αυτή η σύνδεση που αισθάνθηκα ότι υπήρξε μεταξύ μας, γίνεται να ήταν τελείως μόνο στο μυαλό μου;;; Είναι δυνατόν να ήταν αυτό μονόπλευρό;;;;; Ευχαριστώ όποιον διάβασε. Καλοδεχούμενος ο κυνικός σχολιασμός. Μπας κ συνέλθω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα απαντήσω στο τελευταίο ερωτημα. Ναι, ειναι δυνατόν αυτο το "συνονθύλευμα" συναισθημάτων να είναι μονομερες. Αν ενδιαφεροταν αρκετά θα είχε τηλεφωνήσει η επικοινωνήσει με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο. Επίσης, μπορεί να εχει σχεση, σύζυγο κλπ κλπ. Όμως μην απογοητεύεσαι. Η ζωή συνεχίζεται!
Kαθόλου κυνισμός, μόνο επισημάνσεις:1.Δεν έχεις ενδελεχή στίξη και δεν είναι πολύ σαφές: είναι δύο βδομάδες δουλειά, και διακοπές; Ή είναι δύο βδομάδες δουλειά και διακοπές; Δηλαδή μήπως είναι ξέχωρη η διάρκεια της δουλειάς από των διακοπών και τζάμπα χαλιέσαι;2..Να ξενέρωσε αναδρομικά το κόβω απίθανο. Να έγινε εν τω μεταξύ κάποια συζήτηση με κοινό γνωστό-χαλάστρα ή να είδε κάτι άλλο ή να διαπίστωσε κάποια άλλη λεπτομέρεια που τον αποθάρρυνε (πιθανόν στα ισχνά social?) το βρίσκω πιθανότερο. 3. Το πολύ χαλαρό επαγγελματικό περιβάλλον δεν ξαναπαίζει ως ενδεχόμενο τυχαία συνάντησης; 4.Αποκομίζω την αίσθηση ότι το κεραυνοβόλημα εκ μέρους σου οφείλεται εν μέρει σε παρατεταμένη ανομβρία. Ισχύει; Αν ναι, εξηγεί κάποια πράγματα.
Όλα είναι πιθανά...από το να έχει βρει κάτι άλλο, να έχει ήδη κάτι στη ζωή του κι απλά να μην το ανέφερε μέχρι και να του πέρασε ή να ξενέρωσε με κάτι. Αν νιώθεις ότι αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια, φυσικά και να το κάνεις. Αν με ρωτάς, όχι, μάλλον δε θα έκανα εγώ κίνηση, αλλά ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι... :)
Scroll to top icon