ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2018 | 13:41

Σιχαθηκα τον ανθρωπο που αγαπησα

Ειμαι δυο χρονια με ενα παιδι 22 χρονων και εγω και αυτος φοιτητες. Ειχα πριν εναν μηνα ενα σοβαρο τροχαιο και ημουν στο νοσοκομειο για δυο εβδομαδες. Εγω σε αλλη πολη απο τους γονεις μου. Ηρθαν τρεχοντας. Φυσικα δεν μπορουσαν να λειψουν απο τις δουλειες τους για καιρο οποτε δεν ηταν εκει ολες τις μερες. Φιλοι μου με προσεχαν το περισσοτερο διαστημα. Θελω να σημειωσω εδω ποσο μα ποσο τυχερη ειμαι για αυτα τα πεντε ατομα που ηταν πιο κοντα μου και απο οικογενεια. Ποσο ετρεξαν για εμενα, για εκκρεμοτητες με τη δουλεια μου, με τη σχολη, ξενυχτουσαν διπλα μου με βαρδιες, με βοηθησαν με τετοιο τροπο που δεν μπορω να φανταστω. Ακομα και τωρα που δεν μπορω να βγω απο το σπιτι ειναι εκει και με προσεχουν. Τωρα ερχομαστε στο ρεμαλι που μου ελεγε ποσο σημαντικη ειμαι για τη ζωη του. Ποσο θελει να με προσεχει. Ηρθε μια φορα στο νοσοκομειο. Μου εφερε λουλουδια , εκατσε μια ωρα. Αυτο ηταν. Τον επαιρνα τηλεφωνο οταν συνηλθα , να του λεω ποσο χαλια ειμαι ψυχολογικα και οτι τον εχω αναγκη. Τοτε ηταν η φορα που ηρθε. Μου ειπε πως τον πετυχα σε κακη στιγμη γιατι εχει εξεταστικη και δουλεια συγχρονως αλλα θα ερχεται. Εμαθα πως βγηκε και για τα ποτα του. Βγηκα απο το νοσοκομειο, πηγα σπιτι και ηρθε δυο φορες. Δυναμη να τον διωξω δεν ειχα. Του ειπα ποσο με πληγωσε. Πως εχασα την εκτιμηση που ειχα για αυτον. Η απαντηση του; Με καταλαβαινει αλλα δεν ηξερε πως επρεπε να αντιδρασει σε ολο αυτο (!) Πως ηθελε να ειναι κοντα μου αλλα τον εμποδιζαν πραγματα. Τελος παντων χωρισα μαζι του ενω εκεινος να μου λεει κλαιγοντας ποσο τρομαξε για εμενα, ποσο φοβηθηκε. Με ενοχλει ακομα. Μηνυματα για το ποσο με θελει πισω, ενοχλει τους φιλους μου, τηλεφωνα κτλ. Δεν θελω να ασχοληθω μαζι του. Περασα εναν μηνα εφιαλτη. Με αβεβαιο μελλον και εγω ειμαι ευτυχως καλα. Δεν θελω να τον δω στα ματια και αυτος με καθε τροπο εκει. Να με αφησει στην ησηχια μου. Εχω ατομα διπλα μου, το βλεπω. Αυτος μου ειναι περιττος. Αηδιασα μαζι του.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σιγουρα θα επρεπε να ερχοταν πιο συχνα αφου εβγαινε και για τα ποτακια του..δεν ειναι οτι ειχε μονο δουλειες οπως ελεγε. Βεβαια δεν ειναι οτι δεν ηρθε και καθολου..αλλα σαφως δεν φτανει.
Scroll to top icon