ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2018 | 17:17

...

Σαν άνθρωπος, είμαι ανοιχτό βιβλίο , φαίνεται από χιλίομετρα το τι θέλω και το τι νιώθω είτε μου αρεσει είτε όχι. Ετσι λοιπόν, γνωρίζω αγόρια που με υποτιμουν και ύπο ποια έννοια το λέω αυτό... Βλέπουν ότι πολυ ευκολα μπορούν να πάρουν από μενα πραγματα γιατι θελω οντως να δώσω πραγματα. Μοιάζω το τέλειο θύμα με άλλα λογια και μια βολική λύση. Αυτό που δεν υπολογίζουν συνήθως, είναι ότι έχω και εγω εγκέφαλο. Ναι οκ είμαι ξεφραγο αμπέλι, αλλα καταλαβαίνω πολύ ευκολα τις προθεσεις του αλλου. Εκτός αυτου, χωρις υπερβολή καθε φορα που παω να κανω τα στραβα ματια η να ριξω τον εαυτό μου εις γνώσιν μου, το ίδιο μου το σωμα διαμαρτύρεται, με πιάνει το κεφαλί μου και η ενεργεια μου πεφτει, κουλο το ξερω, αλλα ειναι αληθεια. Θα ηθελα να ειμαι χαζη και να βλεπω αγαπες και λουλουδια οπου υπαρχει αδιαφορια , η ακομα καλυτερα θα ηθελα να ειμαι ικανοποιημενη με λίγα αλλα δεν μπορω. Το ξερω οτι σε σχεση με τα αλλα ατομα της ηλικιας μου εγω ειμαι το παρτσακλο που τα βλεπει περιεργα, αλλα δεν το επελεξα. Επομενως εξυπνάκια καλο το ψυχογραφημα που μου εβγαλες και επεσες σε όλα μεσα, εκτός από το οτι θα σου κατσω και θα παρω τον ρολο του μπιμπελο... Αντε γεια :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Στο τελος δεν σε πολυκαταλαβα. Ολα αυτα τα ειπε καποιος για σενα; ειναι οντως κακος συνδυασμος να αντιλαμβανεσαι τι πραγματικα νιωθει ο αλλος αλλα εσυ να θες να του δωσεις πολλα. Οταν βλεπεις οτι καποιος δεν ειναι διατεθειμενος σε φιλικη η ερωτικη σχεση να σου δωσει πραγματα και ολα τα ζυγιζει, οσο δυσκολο και αν ειναι καποιες φορες, απλα σταματας να δινεις.
Scroll to top icon