ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2018 | 02:06

Με τρελαίνει

Δεν υπάρχει μέρα που να μην τσακώθουμε η βριστουμε, είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουν χαθεί όλα σεβασμός, έρωτας, έμεινε μόνο η συνήθεια κάι λίγη αγάπη (η ανθρώπινο ενδιαφέρον) πολλές φορές ήθελα να τα πάρω και να φύγω, αλλά δεν έχω που να πάω, δεν έχω κανέναν ούτε δουλειά!!! Μετά λέω οκ θα μείνω ακόμα λίγο δεν έχω και επιλογή, τον φροντίζω τον αγαπάω αλλά πραγματικά εάν είχα την δυνατότητα θά έφευγα, είναι πολύ καλό παιδί και τίμιος και φυλοτιμος, δεν μου έχει δώσει δικαίωματα, ίσως εμένα να μου έχει τελειώσει δεν ξέρω, απο την άλλη ξέρω τι επικρατεί εκεί έξω, όλοι παρτακηδες , κάνουν ότι κάνουν και εξαφανιζονται, μην μου πείτε όχι, τα διαβάζω εδώ και τα βλέπω και στην ζωή με πολλά παραδείγματα, όσο γράφω μου φεύγει ο θυμός και το συνειδητοποίο πως δεν θα βρω καλύτερο, άρα θα κάτσω να προσπαθήσω ακόμα λίγο, μπας και γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Όλες μου οι φίλες ζηλεύουν που έχω τέτοιον άντρα και εγώ τι κάνω προσπαθώ να τα χαλάσω όλα .,ίσως και να φταίω εγώ. Όταν ηρεμήσω θα είναι πάλι όλα διαφορετικά μέχρι τον επόμενο καυγά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ ντρεπόμαστε που δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι -και βγάζουμε κάτι χαρτζιλίκια στην καλύτερη- αλλά δεν πάμε και αν συζήσουμε χωρίς δικά μας λεφτά. Τέλος πάντων, ψάχνε για δουλειά. Είναι πολύ ζόρικα μεν, αλλά πρέπει να ψάξεις.
Η Θεία τα είπε ακριβώς όπως είναι. Είσαι η επιτομή της βολεμένης εξαρτημένης γυναίκα από μόνιμο αρσενικό, που δεν μπορεί να ορθοποδήσει και μάλλον δεν έχει σιγουριά ούτε για τη ζωή ούτε για τον εαυτό της. Έχει χαθεί έρωτας, αγάπη, ενδιαφέρον και φλόγα αλλά μένεις εκεί.
Scroll to top icon