ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2018 | 12:56

Τι να πω

Ειχα ξαναγραψει πριν δυο μερες νομιζω οτι μου αρεσει ενα παιδι που ειδα σε ενα μαγαζι κ τον εψαξα στο facebook, τον εκανα αντ, δεχτηκε αλλα δεν μιλησαμε και σας ρωτουσα πως να τον προσεγγισω.Με τα πολλα ξαναπηγα χθες στο μαγαζι ανταλλαξαμε παλι καποιες ματιες αλλα δεν μιλησαμε. Γυρισα σπιτι κ του εστειλα κι ηταν πολυ θετικος. Συνεχιζε την κουβεντα. Μου ειπε να περασω πιο αργα να πιουμε ενα ποτο αλλα δε μπορουσα κ με καλεσε να ξαναπαω σημερα. Το μαγαζι ειναι δικο του οποτε ειναι καθε μερα εκει.Μου ειπε οτι καλα εκανα που του στειλα και οταν ξαναπαω, να παω να του μιλησω.Σκεφτομαι να παω σημερα βραδυ με μια φιλη αλλα ντρεπομαι να του μιλησω. Να κατσω σε ενα τραπεζι μεχρι να με δει μηπως ερθει αυτος;Να παω εγω; τι να του πω;
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε ήθελε, κάτι θα είχε κάνει.Ειτε θέλει απλώς πελατεία και είναι δημοσιοσχετιστας η είναι χέστης και τα θέλει όλα από εσένα. Και στις δύο περιπτώσεις, μείνε μακριά!
Πηγες ηδη δυο φορες κ δεν ειπατε τιποτα...Τον βρηκες φβ κ παλι τιποτα...Εννοειται οτι θα ηταν ευγενικος...Λες να μη θελει κοσμο στο μαγαζι του??Και να που θα πας κ με τη φιλη σου...Αν εχετε ανταλλαξει ματιες,θα σε δει...Να ερθει να σου μιλησει εκεινος,αυτη τη φορα...Δεν θελω να σε δυσαρεστησω αλλα δεν μου αρεσει ετσι οπως εξελλισεται η γνωριμια...Τελος παντων πηγαινετε κ μπορει να σου βγει κ σε καλο...Καλη τυχη!
Να του μιλησεις. Αφου εκανες κινηση στο φβ και μιλησατε κ σου ειπε περνα κλπ.. Τωρα αν πας και δε πεις τιποτα τι εντυπωση θα δωσεις ; Οκ αν ειναι καλο τυπακι κ ανετο ισως το καταλαβει οτι ντρεπεσαι, υπαρχει ομως και η περιπτωση να παρεξηγηθεις οποτε πανε μιλα του. Πες ενα γεια εστω και που θα εισαι ωστε να μπορει να σε βρει. Το αναμενομενο μετα απο αυτο ειναι να ερθει να σου μιλησει απο μονος του..
Scroll to top icon