ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2018 | 01:09

Απλα τραγικός

Ήρθε τελικά ο πρώην μου σήμερα να πάρει κάτι πράγματα του από το σπίτι, του τα δίνω στην εξώπορτα και μου λέει «να μπω να μιλήσουμε να πούμε τα νέα μας;», να πούμε τι καλε μου άνθρωπε; Ότι με παρατησες ολόκληρο καλοκαίρι και έβγαινες με γκόμενες και τώρα που γύρισες στην δουλειά και στα δύσκολα με θυμήθηκες; Μετά θίχτηκε που δεν τον κάλεσα μέσα και δεν τον ρωτησα πως είναι και τι κανει και έφυγε θυμωμένος, όταν εγώ σε είχα ανάγκη να έρθεις να με δεις και ήμασταν σε σχέση ήσουν με τα φιλαρακια σου και γελούσες! Ε τωρα δεν σε θέλω εγώ. Αλλά πάντα ήμουν η δεδομένη που έτρεχα από πίσω, και θίχτηκε ο εγωισμός του αυτή τη φορά. Αλλά οχι κύριε.. δεν είναι αγάπη αυτό! Αν με αγαπούσες δεν θα έφευγες.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ψιλοταυτιζομαι, μονο που ο δικος μου ηρθε μεσα κ ηθελε να με αγκαλιασει κιολας! Με ειπε κ αγάπη του κ οτι του ελειψα! Που τον παρακαλούσα να τον δω κ δε ήθελε γιατι ηταν στεναχωρημένος κ ηθελε να μεινει μονος! Τελικα εμαθα πως ηταν τοσο στεναχωρημένος που αφου χωρίσαμε ειχε το κουραγιο να εει αλλην γκομενα αμεσως μετα κ οταν ηρθε σε μενα και μου ελεγε , αγαπη μου κ μου έλειψες την ειχε ηδη 2 μηνες!
Scroll to top icon