ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2018 | 03:20

Δεν ξέρω τι να κανω

Είχαμε χωρίσει, βγηκα μαζί του μετά από 4 μήνες και φιλήθηκαμε, ήταν ολα τόσο οικεία και μου είχαν λείψει ολα τόσο πολυ. Αυτό το άτομο όμως με πλήγωσε και σήμερα κατηγορούσε τον εαυτό του για αυτό, και επιτέλους κατάλαβε ότι έφταιγε. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κανω.. αυτούς τους μήνες ειμαι πολυ χάλια και σήμερα που βγηκα και ήμασταν αγκαλιά ήταν ολα όσα ήθελα. Αλλά δεν μπορώ να ξανααρχισω κάτι και να κανω σαν να μην έγινε τίποτα. Θα το εκανα πραγματικά αν ήξερα ότι δεν θα με ξανά πληγώσει, αλλά πολυ φοβάμαι ότι δεν θα βγει κάπου η θα κανει ξανά κανει και θα πληγωθώ. Νιώθω ότι τα εκανα πολυ χάλια τα πράγματα αλλά το χρειαζόμουν, όλο αυτό πιστεύω θα με πάει πολυ πίσω όμως. Από την μια είναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση με την δουλειά του και γενικά με την ζωή του από τότε που έφυγα και ένιωσα την αγκαλιά του πολυ αληθινή αλλά από την άλλη δεν μου φέρθηκε καλα.. φοβάμαι ότι θα το ξανακάνει και δεν θα το αντέξω άλλο! Από την άλλη μαζί του ένιωθα πιο όμορφα από ποτε και ταιριάζουμε πολυ αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι αρκετό, έπεσα κορόιδο πολλές φορές μαζί του, και φοβάμαι ότι θα ξαναπεσω. Όταν μου είπε ολα αυτά σήμερα όμως λύγισα και μετά από 4 μήνες ένιωσα πολυ καλα στην αγκαλιά του. Μου λείπει πολυ, τον θέλω στην ζωή μου μα ξέρω ότι δεν πρέπει. Να το ρισκάρω ή οχι; Δεν ξέρω πραγματικά τι να κανω, ειμαι πολυ μπερδεμένη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε είχε πικράνει μία φορά, και δεδομένου ότι δεν είμαι τόσο απόλυτη οσο παλιά, θα σου έλεγα να δώσεις μια ευκαιρία. Όμως η ίδια λες πως ο άνθρωπος αυτός σε έχει πληγώσει πολλες φορες. Από εμένα λοιπόν ένα ηχηρό ΟΧΙ, να μην επιστρέψεις.
Scroll to top icon