ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2018 | 11:49

Μπάστα.

Ως εδώ ήταν δεν ξαναβγαίνω ραντεβού και δεν θέλω να γνωρίσω κανέναν. Βαρέθηκα να ακούω βλακείες και να ανέχομαι τον κάθε άκυρο το πήρα απόφαση οι καλοί είναι πιασμένοι τελείωσε. Δεν ξέρω πως γίνεται και έχουν ξεμείνει ελεύθερες τόσες αξιόλογες γυναίκες που γνωρίζω και οι άντρες οι ελεύθεροι όλοι όσοι γνώρισα είναι για τον καιάδα. Επικρατεί μεγάλο χάλι, δεν ξέρουν τι τους γίνεται δεν ξέρουν να μιλήσουν και πως να φερθούν σε μια γυναίκα. Χρειάζονται τόνοι τύχης για να βρεις αξιόλογο άντρα μετά τα 40, εγώ δεν γνώρισα κανέναν κι από όλες τις φίλες μου μόνο μια στάθηκε τυχερή αλλά και αυτός ήταν φρεσκοχωρισμένος. Έχω βγει πάρα πολλά ραντεβού και το συμπέρασμα είναι πως έχουν κάψει φλάντζες. Το μόνο που ξέρουν είναι να το παίζουν εραστές, εντάξει άντρες κουλάρετε όλοι το αργότερο μετά τα 30 ξέρουν πως γίνεται. Από εκεί και πέρα το χάος. Σεξ βρίσκουμε και χωρίς σχέση το ζήτημα είναι να βρούμε έναν άνθρωπο να ζήσουμε να πούμε δυο κουβέντες να βγούμε να πάμε κανένα ταξίδι καμιά βόλτα, να γελάσουμε να περνάμε καλά. Αν είναι για σεξ μόνο πάμε και με 30αρηδες που μας φλερτάρουν κιόλας, δεν το καταλαβαίνετε; Ο άλλος με ρωτούσε αν ξέρω να μαγειρεύω και τα σχετικά, κι όταν του έκανα εγώ ανάλογες ερωτήσεις όλο αρνητικά απαντούσε και ενοχλήθηκε κιόλας, λέει έχει τη δουλειά του. Λες κι εγώ δεν την έχω, τι τον τάιζε η μάνα του ήθελα να ήξερα. Μετά άρχισε να λέει για τις γυναίκες που είχε, φαίνεται ήθελε να αυτοδιαφημιστεί. Εγώ αναρωτιέμαι στις τόσες γυναίκες πως δεν βρέθηκε καμία να δέσει μαζί του.Βλέπω από νοημοσύνη σκίζουμε αυτό έχω να πω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Οι καλοι/καλες είναι πιασμένοι/ες και οι ελευθεροι/ες χεσμενοι/ες. Οι "αξιόλογοι" έχουν ήδη ζευγαρώσει με τους υπόλοιπους "αξιόλογους". Ολοι εσείς(άνδρες και γυναίκες) που ψαχνεστε ακόμα ενώ έχετε τέτοια αρνητική άποψη για τους συνανθρώπους του αντίθετου φύλο που είναι σε παρόμια θέση με την δική σας, έχετε παντελή έλλειψη αυτογνωσίας και εμπάθειας. Τα άτομα αυτά είναι ο καθρέφτης του εαυτού σας. Στην τελική, ποιο είναι το πιο πιθανό, ναναι στραβός ο γιαλός ή να αρμενίζεις στραβα;
Από όλο αυτό τον ορυμαγδό απαξίωσης για το σύνολο του αντρικού πληθυσμού από τα 40 και μετά, αυτό που μένει είναι μία ερώτηση που σου έκαναν για το μαγείρεμα και την αυτοδιαφήμιση που αφορούν σε έναν και μοναδικό τύπο. Εγώ έχω δύο απλές ερωτήσεις:-Με πόσους βγήκες και ήταν ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ σκάρτοι όσο περιγράφεις;-Τι καθιστά ''αξιόλογες'' όλες τις ελεύθερες που γνωρίζεις; τις έχεις δει ως γυναίκες πώς φέρονται για να τις θεωρείς αξιόλογες; ή επειδή θα τις δεις ευπαρουσίαστες και περιποιημένες, αυτομάτως κατατάσσονται στις αξιόλογες;;;Τέλος, θα πω το ίδιο που επαναλαμβάνω: πιθανόν επιλέγεις να βγεις με τους λάθος ανθρώπους.Καλή τύχη.
Σκαρταδούρα εκεί έξω υπάρχει και σε γυναίκες και σε άντρες. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, ούτε την ηλικία. Έχει να κάνει με ένα και μόνο πράγμα: την παιδεία. Η έλλειψη αυτής άλλωστε είναι η κυριότερη αιτία για τα μεγαλύτερά μας προβλήματα. Ελπίζω να βρεις αυτό που θες. Αν σταματήσεις να ψάχνεις όμως, δεν θα το βρεις ποτέ. Ο έρωτας δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα από μόνος του, πρέπει να έχεις κι ένα φως ανοιχτό.
Scroll to top icon