ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2018 | 15:19

Περί εργασίας

Γεια σας! Ειμαι 19 ετων φοιτήτρια σε αλλη πολη και τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι πολύ σοβαρα να βρω μια απογευματινή δουλειά για να βγαζω τα εξοδα μου..ομως δεν εχω καμια απολύτως προϋπηρεσία και δεν ξερω πως λειτουργεί το ολο θεμα...παω απλά απο μαγαζι σε μαγαζί (καφετέρια μαλλον)και ρωτάω αν θελουν καποιο άτομο για δουλειά? Ή θα φανεί περίεργο? Μια άποψη ή συμβουλή θα με βοηθούσε πολυ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα πρότεινα να φτιάξεις ένα μικρό - έστω - βιογραφικό και να κοιτάς σε site με αγγελίες, indeed.gr πχ. Γράψε σπουδές, ξένες γλώσσες, ικανότητες σε Η/Υ. Επίσης, μην κοιτάς αποκλειστικά καφετέριες. Ίσως, εάν σ αρέσει φυσικά, να κοιτούσες και για φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών. Ακόμη και για διανομή φυλλαδίων. Εύχομαι να βρεις κάτι που θα σε καλύπτει και οικονομικά και θα σε κάνει χαρουμενη. Επιτυχία! :)
Μπορεις να συντάξεις ένα βιογραφικό και να στέλνεις σε κάθε αγγελία που σε ενδιαφέρει.Ταυτόχρονα μπορεις να αναφερεις σε γνωστούς και φίλους πως ψάχνεις εργασία όποτε αν θέλουν και έχουν κάτι υπόψην τους να σε βοηθήσουν.Επισης ρωτα και σε διαφορά καταστήματα που είσαι ήδη πελάτισσα αν αναζητούν προσωπικό αυτό το διάστημα.
Scroll to top icon