ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2018 | 01:55

O μοναχός ο άνθρωπος του Παπαζογλου ....

....είναι η επίτομη του πως νοιώθει ένας άνθρωπος μόνος .Αρκετοί εδω μέσα λένε συμβουλές στους αλλους του στηλ : " υγεια πάνω απο όλα " "μην στεναχωριέσαι μωρε oλα θα πανε καλα"ομως ΔΕΝ αντιλαμβάνονται ότι η έλλειψη προοπτικής ειναι που κάνει τον μονο να νοιώθει χάλια. Δεν ειμαι αχμακης ( ηλιθιος για τους μη γνώστες ) να στεναχωριέμαι αν για παράδειγμα ήξερα οτι θα σηκωθω αυριο -μεθαυριο -μετα απο 10 μέρες και θα χα γυναικα διπλα μου θα με έφευγε αυτομάτως η στεναχώρια .Ομως όταν δεν εχεις κάνει παρεες πως θα επιλέξεις (ή θα επιλέξει αυτη εσένα ) μέσω αυτων κοπέλα ;;;!!!!Γιατι αν υπάρχει έστω και ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ που θα κανε σχέση με κάποιον που δεν έχει παρεες θα ήθελα να την γνωρίσω ΧΘΕΣ. Και πως θα κάνεις παρέες αν η εργασία σου σε τρώει πολυ χρονο ή αν η εργασια σου ειναι νυχτερινη ή αν δεν υπαρχουν διαθεσιμες κοπελες στο μέρος που εργάζεσαι ;;;Να αφήσεις την εργασία σου και να τρεχεις για παρεες ;;;;!!!!Φαύλος αδιάσπαστος κυκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπακουρι 37 ετών
11
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά δεν θα είχα κριτήριο επιλογής συντρόφου αν είχε ο υποψήφιος παρέες ή όχι. Δεν έχω και γω παρέες και φιλίες, πέρα ελάχιστους γνωστούς και τα ξαδέρφια μου. Οπότε πολύ άκυρο το κριτήριο που θέτεις εκ μέρους των γυναικών. Έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις και μπορεί να γίνεσαι απωθητικός. Ας πούμε θυμάμαι πριν καιρό που αναφέρεις πως δεν μπορείς εσύ που έχεις το χρυσό να το ανταλλάξεις με ασήμι ( τελοσπάντων κάπως έτσι το ανέφερες ). Είσαι λίγο φαντασμένος ή μου φαίνεται; Περιμένεις και συ τη δίμετρη κουκλάρα επειδή είσαι ψηλός. Μια γλυκιά κοντή κοπέλα λόγου χάρη σου κακοφαίνεται. Επίσης η απελπισία σου φαίνεται απωθητική στις γυναίκες και στους άντρες. Χαλάρωσε, δεν είσαι ο μόνος χωρίς ταίρι. Είσαι και άντρας 37 δεν είσαι γυναίκα για να αγχώνεσαι πότε θα γίνεις νύφη!
Φίλε δεν νομίζω ότι το κυριο πρόβλημα της μέσης Ελληνίδας ειναι το αν έχει παρέες καποιος... Βασικα μακάρι να ήταν αυτο το μεγαλύτερο πρόβλημα!Απλα οι παρεες είναι ενας ακόμα τρόπος να γνωρίσεις καποια! Βασικά να στην γνωρίσουν... Αλλα και να γίνει αυτο, εχεις ακομα 100 εμπόδια να περασεις μεχρι να τα καταφέρεις, ειδικα αν πέσεις σε τύπισσα με την ελληνική νοοτροπία, που είναι και το πιο πιθανό... Τωρα για παρέες θα σου ελεγα να προσπαθήσεις να βρεις μεσω τις δουλειάς σου... Ο μονος τροπος! Αν θες και γυναίκα, κανε ταμα ή φουλ για εξωτερικό!
Έχεις γίνει πάρα πολύ κουραστικός φίλε. Και φαντάσου για να το λέμε αυτό εμείς εδώ, τί συμβαίνει έξω στην πραγματική ζωή. Έχεις βάλει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά κι αποκλείεις κοπέλες που θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικές. Και να σου πω και κάτι; Δεν είσαι και κανένα κελεπούρι. Είδα τη φώτο σου και εδώ και στο φβ (αφού μας έδωσες τα στοιχεία για να σε ψάξουμε) και δεν είδα κάτι το εξωπραγματικό, άσχετα τι μπορεί να λέει η μαμά σου ή καμιά θεία από το χωριό. Το ότι είσαι ψηλός δεν λέει απολύτως τίποτα (που το βάζεις και στα προσόντα σου). Κι ο Τσατσένκο 2 μέτρα παλληκάρι ήταν αλλά μαναράκι δεν τον έλεγες κιόλας! Ούτε το να έχεις αμάξι ή να κάνεις βόλτες στην παραλία θεωρείται προσόν. Όλη αυτή την ενέργεια που βάζεις για να ψάχνεις το ιδανικό, χρησιμοποίησέ τη για να βελτιώσεις λίγο την οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Αντί να διαβάζεις τόσα βιβλία που λες ότι διαβάζεις, βγες μια βόλτα με έναν γνωστό. Ασχολήσου με ένα χόμπι που δεν είναι μοναχικό. Ξεκαβάλα από το καλάμι, ρίξε και λίγο τα στάνταρ και θα βρεις κάποια. Καλή επιτυχία.
Αυτό να βγει βολτα με έναν αγνωστο με ξεπερναει.Αν εσενα σε πλησιασει μια αγνωστη ή ενας αγνωστος και σου ζητηση να κανετε παρεα ή να βγειτε ραντεβού πιά θα είναι η αντιδρασή σου.Αντε γιατι εχει καταντησει κουραστικο αυτο βγες εξω και βρες φιλους και συντροφο αλλα κανεις να μην λέει το πώς
Δεν υπάρχει συνταγή αγαπητέ. Και δεν είπα να βγει με έναν άγνωστο. Μάθε να διαβάζεις πριν κάνεις κριτική. Είπα να βγει με γνωστό. Σιγά σιγά αυτός ο γνωστός θα γίνει φίλος. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα όσο μεγαλώνουμε αλλά πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια εμείς οι ίδιοι, κι όχι να περιμένουμε από τους άλλους. Και μετά να τους κατηγορούμε ότι δεν μας σκέφτονται. Δεν έχουν εκείνοι το πρόβλημα, εμείς το έχουμε. Άρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Έχω κάνει παρέες από το γυμναστήριο, από τις προπονήσεις στο τρέξιμο, ακόμα και στο αεροπλάνο σε ένα ταξίδι. Δεν έχω το μαγικό ραβδί που όλα γίνονται, αλλά αν θέλεις κάτι, μπορείς να το κάνεις.
Αγαπητέ, κάτι δεν κάνεις καλά. Γιατί να μην έχεις παρέες; Είτε το αποφεύγεις μόνος σου, είτε σε αποφεύγουν για κάποιο λόγο. Δεν μπορεί να είσαι γαμάτος και να μην σε θέλει κανείς για παρέα. Ξεκίνα το ψάξιμο από κει να βρεις τι φταίει.
Για να είμαι ειλικρινής, μια χαρά πιστεύω πως μπορείς να βρεις κοπέλα και χωρίς να έχεις παρέα. Στη δικιά μου ηλικία σίγουρα γίνεται. Για τη δικιά σου, μπορεί να είναι αλλιώς, τι να πω.
Λές : "Γιατι αν υπάρχει έστω και ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ που θα κανε σχέση με κάποιον που δεν έχει παρεες θα ήθελα να την γνωρίσω ΧΘΕΣ. "Αυτό που θεωρείς σάν μειονέκτημα για τις Ελληνίδες είναι ο τρόπος ζωής όλων των Ελλήνων. Μόνο στις βόρειες χώρες οι άνθρωποι κλείνοντα στην μοναξιά τους και αυτό το θεωρούν φυσιολογικό.Ποιός άνθρωπος θέλει να κάνει σχέση με κάποιον που δέν τον προτιμάει κανείς ούτε για φίλο/φίλη ?
Να σου πω την αλήθεια, μια ζωή υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν την παρέα μου κι εγώ απλά τους απέφευγα. Δε ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε ο καθένας να το συνεχίσει για πάντα αυτό, βέβαια. Υπάρχει, όμως, κι αυτό.
Φίλε μου Τζορτζ, Σ'έχω διαβάσει κι άλλες φορές εδώ. Λοιπόν, νομίζω πως το ιδανικό, δεδομένης της κατάστασής σου, είναι να απευθυνθείς σε ένα γραφείο γνωριμιών. Δεν μπορώ να ξέρω πόσα χρήματα θα κοστίσει αυτό, ούτε κι αν τα διαθέτεις, αλλά πραγματικά, δεν μπορώ να σκεφτώ/ προτείνω κάτι άλλο για σένα.
Scroll to top icon