ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2018 | 00:45

Διαβάζω στις εξομολογήσεις για παρθένους άνδρες

Και εξομολογουμαι οτι τους νοιώθω.Νοιώθω το πως αισθάνονται.Ανήκω και γω στην κατηγορία δηλαδη ειμαι παρθένα . Οχι στα 20 ουτε στα 30 μου. Αλλα στα 35 μου παρακαλω.!!!!!Δεν βρήκα αυτόν που θα με κάνει να τον θέλω για να παω μαζί του και η αληθειας ειναι ότι νιώθω αρκετά μειονεκτικα γιατι δεν ανήκω στην πλειοψηφία.Κάποια.
10
 
 
 
 
σχόλια
Και γω μέχρι τα 29 ήμουν παρθένα. Από επιλογή. Απο εξωτερικη εμφανιση απνοτι μ.λένε μπορεις να χεις οποιον θες αλλα δν με καλυπτε μονο αυτο. Ηθελα καποιον να με.πείσει οτι δεν με ηθελε μονο για το σεξ. Περίμενα τον κατάλληλο μέχρι που πήγα 27 και λέω τώρα τι κάνουμε ? Μου γνώριζαν φίλες μου άντρες αλλά δν ήθελα να κάμω κάτι γιατί όταν μάθαιναν ότι είμαι παρθένα θα νόμιζαν ότι είμαι καθυστερημενη γενικά κ ότι θα το λέγαν κ στις φίλες μου οι οποίες δν ξέρουν τίποτα κ λέω ρεζιλι. Ξέρετε πως σκέφτεται ο κόσμος σήμερα. Μέχρι που βρήκα κάποιον που μ.πούλησε ότι θέλει σοβαρή σχέση κλπ, το έκανα μαζί του , δεν μπορώ να πω ότι μου έδωσε κ την τρελή σημασία της πρώτης φοράς που θα θελα αλλά οκ με σεβάστηκε. Βέβαια μετά από ύβρεις μήνες χώρισαμε γιατί δεν ήταν καν σχέση αυτό π είχαμε. Απλά. Έπαιξε παιχνίδι ότι ήθελε. Σχεση γ να το κάνουμε. Θέλω να πω ότι αν είχα επιλέξει κάποιον άλλον παλαιοτερα μπορει να ταν καλύτερα τα πράγματα κ να τον είχα ακόμα. Κάνουμε λάθη. Κ τόσα χρόνια τζάμπα στερηθηκα την απόλαυση του σεξ. Το χω σκύλο μετανιώσει. Γιατί μετά πεφτεις στον πρώτο μαλάκα τυχοντα που το κάνεις απ την δεύτερη τρίτη μέρα που τν γνωρίζεις γιατί πώς να το κάνουμε εχουμε κ μεις ανάγκες! Κ μεις ξεσπαμε με. το σεξ. Ας αφήσουμε αυτές τις αντιλήψεις ότι μόνο οι άντρες όλο το σκέφτονται. Κι τώρα στα 33 μου θέλω να έχω μια σχέση κ να κάνω σεξ κ δν βρίσκω γτ αυτά έτσι πάνε. Αν δεν αρχίσεις από παλιά το άθλημα μετά σε πιάνουν αν ασφάλειες κ πεφτει η αυτοπεποιθηση σου κ αυτοί που θες να σε πλησιάσουν να κάνεις μια σχέση δεν σε πλησιάζουν. . Οι άλλοι που σε πλησιάζουν δεν σ αρέσουν. .. Χάλια όλα. .. γ αυτο μην κάνετε αυτό το λάθος. .
Πάλι καλά που μίλησε και κάποια γυναίκα που υπήρξε σε τέτοια θέση σαν της εξομολογούμενης, γιατί τα πολλά λόγια καθησυχασμού όταν δεν μας τσούζει προσωπικά το θέμα είναι τσάμπα. Οι λόγοι αναλύθηκαν διεξοδικά και μπράβο!
Τα είπες καλύτερα από τον καθένα, πράγματι. Αν δεν θες τον καλό γιατί ψάχνεις τον καλύτερο καταλήγεις να πέφτεις στον κακό για να αποφύγεις τον χειρότερο....
Αυτό που λες είναι σαν κάποιος που πεινάει επειδή δεν τρώει παρά μόνο συγκεκριμένα σπάνια φαγητά, να πηγαίνει να λέει σε κάποιον που πεθαίνει από ασητία επειδή δεν έχει απολύτως τίποτα να φάει "φίλε σε νιώθω, πεινάμε και οι δύο εξίσου"
Μα το "δεν σου αρέσει" είναι που είναι το προβληματικό. Όταν έχεις περάσει σχεδόν μια εικοσαετία (ας πούμε χοντρικά από τα 15-16 ως εμφάνιση ερωτικού ενδιαφέροντος γενικότερα προς το άλλο φύλο) που ΚΑΝΕΙΣ δεν σου έχει κάνει το κλικ και δεν βρίσκεσαι στο Άνω Δερμίγλαυο με 5 μόνιμους κατοίκους, κάποιο βαθύτερο ψυχολογικό θέμα υπάρχει.
Απ' αυτά που έγραψες, με ξενέρωσε το εξής. Είναι δυνατόν να νιώθεις μειονεκτικά, επειδή δεν ανήκεις στην πλειοψηφία; Η μαγκιά είναι να ξεχωρίζεις και να ανήκεις στη μειοψηφία. Όσον αφορά την παρθενιά σου, δεν νομίζω κανένας νοήμων άντρας να σε απέρριπτε γι' αυτόν τον λόγο. Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε καθόλου. Δεν έχεις ούτε χολέρα ούτε κανένα μεταδιδόμενο νόσημα! Ξύπνα!
Scroll to top icon