ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2018 | 01:24

Τι να κανω?

Ειμαι 19 ετων.Σχεση δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου και ειδικα τα τελευταια 2-3 χρονια θελω πολυ γιατι αισθανομαι μονος.Ειναι μια κοπελα στη σχολη μου που εμαθα απο τριτους πως της αρεσω αρκετα αλλα εγω δεν ενδιαφερομαι γι αυτην (δεν ειναι πως σκεφτομαι καμια αλλη,απλως ψαχνομαι).Πιστευετε πρεπει να τα φτιαξω μαζι της και για την εμπειρια και για να ανεβασω την αυτοπεποιηθηση και αυτοεκριμηση μου??Ωστοσο πρεπει να πω πως δεν θα μου αρεσε να εκμεταλλευτω τα συναισθηματα της κοπελας για να ικανοποιησω τις επιθυμιες μου απλως τωρα που μου ηρθε κουτι η ευκαιρια δε θελω να την χασω.Θελω γνωμες.Ευχαριστω.υ.γ. η κοπελα ουτε ασχημη ειναι ουτε κακο χαρακτηρα εχει απλως απ οτι εχω καταλαβει οχι του στυλ μου οποτε πιστευω πως αξιζει να δοκιμασω αλλωστε στην ηλικια μας οι σχεσεις ειναι οπως η αλλαγη πουκαμισων απο θεμα διαρκειας οπως λενε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Να προσθέσω επίσης, ότι η λύση στο πρόβλημα της αυτοεκτίμησης δεν είναι να βρεις τον πρώτο "διαθέσιμο" για να σου την τονώσει. Από τη στιγμή που αυτή την κοπέλα δεν την έχεις ιδιαίτερα "ψηλά" πάντα θα ψάχνεις καλύτερη επιβεβαίωση άρα το πρόβλημα δε λύνεται. Αν από την άλλη απλά θέλεις "εμπειρίες" ξεκαθάρισέ το...μην της τάξεις σχέσεις και ρομάντζα
Αναισθησία μου βγάζει όλο αυτό. Ότι δε νοιάζεται για τον άλλον και στα 19 είναι αρκετά μεγάλος κάποιος για να σκέφτεται τι κακό μπορεί να προξενήσει σ' άλλο άτομο.Είναι ντροπή να το ρίχνουμε στην ηλικία το να φερόμαστε έτσι.
ΌΧΙ αν δεν θες σε καμιά δεκαριά χρόνια ένα ανδρείκελο που για να έχει αυτοπεποίθηση έχει νομιμοποιήσει το να παίζει μ' όσα νιώθουν οι άλλοι. Τέτοια άτομα νιώθουν πάντα ένα κενό αλλά κάνουν κι άλλους να νιώσουν κενοί.Μπορείς να προσεγγίσεις κάποια που θα σου αρέσει και να χτίσεις προσωπικότητα κι όχι προσωπείο και θ' αποκτήσεις κι έτσι αυτοπεποίθηση.
Scroll to top icon