ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2018 | 17:59

Θέλω να γεμίσει η ζωή μου έρωτα

Αλλά δεν το βλέπω. Ποτέ δεν είχα τύχη σε αυτά. Πάντα μόνη ήμουν. Συνέχεια απογοητευμένη. Εκεί που πήγαινα λίγο να χαμογελάσω, εκεί έτρωγα τα μούτρα μου. Θέλω να βγω έξω και να φωνάξω "Είμαι κι εγώ εδώ! Είμαι κι εγώ μόνη! Δεν αντέχω άλλη μοναξιά! Με κούρασε!"
5
 
 
 
 
σχόλια
Κάπου είχα διαβάσει ότι "Διαλεγουμε την αγαπη που νομίζουμε ότι αξίζουμε".Τι λέει αυτό για εμάς τους μοναχικούς; Ότι διαλέγουμε παντα τα λαθος ατομα γιατι θεωρούμε ότι δεν αξίζουμε αγαπη;Θλιβερο...Πάντως σου δινω μια συμβουλή σαν ένας άνθρωπο που έχει κάνει πολλά λάθη. Μην δίνεις ευκαιρίες σε ανθρώπους λαθος ακομα και αν αυτό σημαίνει μοναξια.Καλύτερα μόνος παρα δυστυχής με τα λαθος ατομα.Κάνε υπομονή. Υπάρχουν άνθρωποι εκει εξω που σου αξίζουν.Με αγαπη, η φιλη σου Βασω.
Το οτι το θεωρεις θεμα τυχης λεει πολλα για εσενα. Δεν ειναι θεμα τυχης σε καμια περιπτωση. Αν εχεις να δωσεις λιγοτερα απο αυτα που θες να παρεις τοτε μονο τρως τα μουτρα σου, οποτε η αναπτυσεσαι ετσι ωστε να εχεις περισοτερα να προσφερεις η συμβιβαζεσαι με το να παρεις λιγοτερα. Για την ωρα δεν φαινεται να εχεις κανει τιποτα απο τα δυο και μαλον ζητας πολλα χωρις να εχεις να προσφερεις τα αναλογα.
Αν θες, έλα αύριο πέντε το απόγευμα να το φωνάξεις έξω από την Ταινιοθήκη, έχει φεστιβάλ μικρού μήκους.Μόνο μην το φωνάξεις την ώρα της προβολής.)Υ.Γ: Δεν στο λέω για να στην πέσω παρόλο που κακοί άνθρωποι θα γράψουν τέτοια σχόλια. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, είμαι σαν και σένα. Οπότε αν σε ακούσω να το φωνάζεις κάπου εκεί κοντά, ίσως σου πω μια παρηγορητική κουβέντα. Απ' αυτές που λέω και στον εαυτό μου. Και να κάνουμε μια ωραία συζητησούλα. Ξέρεις, για να πάρουμε κουράγιο. Και να αντέχουμε. Καλό και ήσυχο βράδυ σου εύχομαι.
Δεν ξέρω αν είναι και η καλύτερη ιδέα του κόσμου, να το φωνάξει δημόσια, αλλά το να βρείτε τρόπο να αναγνωριστειτε, είναι μια πραγματικά πολύ καλή ιδέα!Bonne chance!
Scroll to top icon