ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2018 | 20:47

ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Η κοπελα που μου αρεσε πολυ και την εκανα παρεα εμαθα απο την φιλη της οτι με με ηθελε μονο και μονο για τονωσει τον εγωισμο και την αυτοπεποιθηση της και τιποτα παραπανω μοστραροντας με σε ολους .Με εχει πιασει κριση αυτοπεποιθησης και βλεπω τον εαυτο μου χαλια.Θα εκανε κατι τετοιο αν ημουν ασχημος?(οχι οτι ειμαι κουκλος) αλλα τωρα νιωθω τον εαυτο μου πολυ ασχημο.
8
 
 
 
 
σχόλια
Θα αφήσεις "μεσάζοντες" όπως η "φίλη" με τα υπό αμφισβήτηση κίνητρα, να ορίσουν και να κατευθύνουν την όποια σχέση έχεις με την κοπέλα που σου αρέσει;Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας, βρε! Στα ίσα πιάνεις αυτήν που σε ενδιαφέρει και ρωτάς! Δε σημαίνει ότι θα σου πει αλήθειες στην απάντηση της, όμως δώσε προσοχή σε όλα τα υπόλοιπα (στάση σώματος, τόνος φωνής, βλέμμα). Αξιολόγησε τα και αποφάσισε ΕΣΥ την εξέλιξη. Α, εγώ θα "έδινα" και την φίλη, στεγνά.
Τέτοιου είδους "φίλες", αλλά και "φίλοι", ποντάρουν συνήθως στο ότι δεν θα τους "δώσεις" και κάνουν συνεχόμενες ζημιές, σε πολλά άτομα του κοινωνικού τους περιβάλλοντος. Ε, ας τους σπάσουμε το σερί και τον τσαμπουκά. ;)Καλημέρα!!!
Scroll to top icon