ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2018 | 22:51

Υποκρισία ‘η ευθύτητα;

Υπάρχουν άνθρωποι που ότι και να γίνεται το κρατάνε μέσα τους. Είναι πιο εσωστρέφεις, ίσως να μη θέλουν καθόλου τις εντάσεις και νομίζουν πως έτσι προσπερνάνε τα προβλήματα. Βέβαια το να κρύβεις τα προβλήματα κάτω από το χαλί δεν είναι λύση γιατί κάποια στιγμή το «απόστημα» θα σκάσει. Εγώ ανήκω στην άλλη κατηγορία ανθρώπων. Αυτό που νιώθω θα το πω. Αν κάτι με πειράξει θα μιλήσω. Θέλω να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου ειδικά όταν πιστεύω πως έχω δίκιο και ειδικά όταν κάποιος με προσβάλει. Δεν βρίζω και δε φωνάζω απλά μιλάω!Ε λοιπόν αυτό το στοιχείο μου το βρίσκω μπροστά μου. Γιατί δεν είμαι καθόλου διπλωμάτης. Γιατί με θεωρούν εκρηκτική και αυτομάτως χάνω το δίκιο ‘η τέλος πάντων μένει η αίσθηση ότι προκαλώ ένταση. Δεν είναι ότι «δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου» ίσα ίσα κάνω υπομονή αλλά όταν κάτι είναι κραυγαλέο δεν μπορώ να υποκριθώ! Τέλος πάντων ένα τέτοιο σκηνικό έγινε σήμερα κ από τη μια νιώθω καλά που έβαλα τα πράγματα στη θέση τους από την άλλη νιώθω χάλια που προκάλεσα αναστάτωση επειδή δεν το άφησα να περάσει έτσι. Πραγματικά τι είναι καλύτερο;
4
 
 
 
 
σχόλια
Fight the good fight,ισως?Χρειαζεται λεπτος χειρισμος και αυτο ειναι κατι που το δουλευει ο καθενας προσωπικα. Καλα κανεις ομως και υπερασπιζεσαι το δικιο σου. Αν και δεν εχει να κανει με το αν εισαι εσωστρεφης ή οχι.
Σε γενικές γραμμές, πάντως να ξέρεις, ότι τα δίπολα "ή το ένα ή το άλλο", συνήθως δεν είναι δίπολα. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, αυτό εννοώ.Για το τι θα κάνεις εσύ τώρα, είναι λίγο φλου, λίγο αδιάφορο, λίγο χλιαρό, λίγο πέρασε και δεν ακούμπησε.Ζήτα ένα συγνώμη καλού-κακού, που τους αναστάτωσες, γιατί αυτό κατάλαβα μόνο.
Δεν υπαρχει καλυτερο. Κανεις αυτο που αισθανεσαι! Το θεμα δεν ειναι τι θα πουμε, αλλα πως θα το πουμε. Οταν αισθανεσαι οτι καταπατανε τα ανθρωπινα δικαιωματα σου η προσβαλλουν την αξιοπρεπεια σου με οποιονδηποτε τροπο και θες να το θιξεις γιατι νιωθεις οτι σε πνιγει το δικιο. Θα μιλησεις! Το οτι αυτο σε πολλους δεν αρεσει, γιατι η αληθεια πολλες φορες (αν οχι τις περισσοτερες) ενοχλει, δεν θα πρεπει να σε αφορα.. Με το να συσσωρευουμε πραγματα μεσα μας, κανουμε κακο στον εαυτο μας και κατεπεκταση στην υγεια μας!
Scroll to top icon