ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2018 | 18:01

Εξομολογηση ενός Μοναχικού άνδρα.

Είμαι 39 ετών Η αλήθεια είναι ότι τα πολλά σουξου μουξου ποτε δεν με άρεσαν. Δηλαδη προτιμούσα να αράζω διαβάζοντας ενα καλό βιβλίο ή να παρακολουθήσω μια αξιόλογη ταινία , να λύνω γρίφους σε adventures games στο σπιτι μου παρα να βγω εξω .Το αποτέλεσμα είναι να μην εχω παρέες . Απόρροια του να μην εχω παρέες είναι να μην εχω κοπέλα. Ως αντίλογο θα μου πει κάποιος κάνε παρέες φίλε.Επιχειρηματολογώντας θα του απαντούσα σε αυτην την ηλικια με 8ωρη εργασία αρκετές φορες εργάζομαι και το Σάββατο , καθημερινες σπιτικές δουλειες δεν ειναι καθόλου ευκολο να βρεις παρέες και όσο μεγαλώνεις τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα . Και αντε πες ότι βρηκα παρέα , κανείς δεν με εγγυάται ότι η παρεα αυτη θα μου φέρει κοπελες που μία απο αυτες τις κοπέλες θα είναι διαθέσιμη θα μου αρέσει και θα της αρέσω και γω . Η παραπάνω πρόταση που έγραψα είναι η απαντηση οτι βάζουν αρκετοι άνδρες αγγελίες στο lifo.Αυτο που με ενοχλει πολύ έιναι ότι παρατηρώ στις εξομολογησεις- που ουσιαστικα είναι ο παλμός της κοινωνίας μας- οι περισσότερες κοπέλες επιλεγουν απο τους ήδη καπαρωμένους (δηλαδη σε σχέση ) και τους παντρεμένους. Αυτοι μονο μετρανε στα μάτια τους !!Στο μυαλό τους εχουν την ψευδαίσθηση ότι επειδή ο άλλος έχει σχέση ή είναι παντρεμένος είναι αυτομάτως αξιόλογο και καλό άτομο ενω ένας που είναι μονος του και βάζει αγγελίες εδω μέσα είναι ουτε λιγο ουτε πολυ ένα ρεμαλι της κοινωνίας και μισό !!!!!!!!!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αχ αχ αχ βρε και πόσες κοπέλες ξέρω στην ηλικία σου που λένε τα ίδια πράγματα.Στην πιο ωραία ηλικία και κάθεστε και στεναχωριέστε και οι μεν και οι δεν! Βρεθείτε κάπως μεταξύ σας, ανεξαρτήτως πως, στο λεωφορείο, στο σινεμά, στα τσατ, στις αγγελίες, τί σημασία έχει;;;Υ.Γ. Εγώ σε ποιο πλανήτη ζω και δεν ξέρω καμία να της αρέσουν οι δεσμευμένοι; Μετά τα 30-35 οι περισσότερες τον άνθρωπο της ζωής τους ψάχνουν για να πορευτούν μαζί.
Είμαι 33 και απλά σε συμβουλεύω πως δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Είναι άσχημο να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι όλες τις γυναίκες και είναι αρκετά προσβλητικό. Προσωπικά ποτέ δεν με συγκινούσαν άντρες παντρεμένοι ή τελοσπάντων δεσμευμένοι όσο ωραίοι και να ήταν. Πάντα ήθελα να γνωρίσω κάποιον άνθρωπο ελεύθερο και να έχουμε μια όμορφη και αληθινή σχέση. Δεν πιστεύω πως είμαι η μόνη κοπέλα που φέρεται έτσι. Υπάρχουν αξιόλογες γυναίκες όπως και άντρες που δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν. Απλά ανήκουμε στη μειοψηφία. Τα συμπεράσματα που βγάζεις ότι όσοι βάζουν αγγελία εδώ στη λίφο είναι ''ρεμάλια'' , άσχημοι είναι λανθασμένα. Έτσι βαπτίζεις και τον εαυτό σου, αφού τον κατατάσσεις σε αυτή τη κατηγορία. Όταν κάποιος υστερεί από παρέες, κύκλους γνωριμιών και θέλει να βρει σύντροφο, θα ρισκάρει και από εδώ και ό,τι γίνει. Αν είναι όμορφος ή άσχημος, αυτό κρίνεται διαφορετικά στα μάτια της κάθε γυναίκας. Φυσικά όμως η εμφάνιση αποτελεί το έναυσμα για να γίνει γνωριμία και αυτό δεν είναι επιφανειακό και ρηχό αλλά σωστό. Θεωρώ ότι πιο εύκολα μπορεί να βάλει κάποιος άντρας αγγελία εδώ παρά γυναίκα. Δεν θεωρώ καθόλου ότι είναι ντροπή και από τα δύο φύλα, απλά ως γυναίκα δεν θα το τολμούσα προσωπικά και ας είμαι μόνη. Εξάλλου οι πιο πολλοί που αναρτούν είναι άντρες. Καταβάθος θεωρώ ότι αν υπάρχει σοβαρός σκοπός για κάτι και όχι για να περάσει κανείς την ώρα του δουλεύοντας τον άλλον μπορεί και να βγει σε κάτι θετικό.
Κανεις μεγαλο λαθος. Πρωτα απο ολα οι παρεες σε καμια περιπτωση δεν συνεπαγονται κοπελα. Ειναι απειροι ποι εχουν συνεχεια παρεες και ποτε κοπελες, καθως και το αντιθετο. Οι γυναικες δεν θελουν τους δεσμευμενους επειδη ειναι δεσμευμενοι, τους θελουν επειδη ειναι ωραιοι. Αν δεν ηταν ωραιοι δεν θα ηταν και δεσμευμενοι αλλωστε. Οι ανδρες που ειναι τοσο καιρο μονοι που φτανουν σε σημειο να ψαχνουν ατομα διαδικτυακα κανουν τις γυναικες να σκεφτονται (συνειδητα η και υποσυνειδητα) πως εχουν πολυ ασχημη εμφανιση για να μην μπορουν να βρουν γυναικα στην καθημερινοτητα τους, για αυτο τους αποφευγουν, οχι επειδη ειναι ρεμαλια η κατι τετοιο(κατι ρεμαλια που ξερω που εχουν φτασει σχεδον 40 και δεν εχουν δουλεψει ποτε τους και πηδουν απο γυναικα σε γυναικα για να συντηρουνται οικονομικα δεν θα το πιστευεις αν σου πω, αστα να πανε).
Οι εξομολογήσεις δεν είναι ο ''παλμός'' της κοινωνίας, καμία σχέση. Ούτε καν αντιπροσωπευτικό δείγμα της πραγματικής κοινωνίας δεν είναι εδώ.Σε κάθε περίπτωση, το ότι ένας δεσμευμένος/παντρεμένος ''μετράει'' παραπάνω στα μάτια μίας γυναίκας (σε ένα ικανό ποσοστό αυτών) είναι γεγονός αναντίρρητο, παρά το ότι δεν τολμούν να το παραδεχθούν οι περισσότερες και το διαψεύδουν μετά βδελυγμίας. Και όσο ''καλύτερη'' είναι η σύντροφός του, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία προκαλείται.
Scroll to top icon