ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2018 | 23:12

Προβληματισμός

Είμαστε μαζί 5 μήνες 32 εκείνη και εγώ 35. Μού έχει ζητήσει να ''βρισκόμαστε'' όταν οι μέρες της δεν είναι επικίνδυνες και μου λέει να λειτουργώ ελεύθερα γιατί δεν είναι στις μέρες της. Εγώ φοβάμαι γιατί δεν ξέρεις τί γίνεται καί παίρνω κάποια μέτρα, όσο μπορώ βέβαια. Εκείνη με παροτρύνει να είμαι χαλαρός. Την τελευταία φορά δεν πρόλαβα. Έχω αγχωθεί γι' αυτό. ''Καπέλο'' δεν μπορώ, γιατί ξενερώνω. Με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος, αλλά καλό είναι να περάσει λίγος καιρός, για να δούμε τι θα κάνουμε.Σε αυτό συμφωνούμε. Αν όμως. Πώς να το χειριστώ;. Μου λέει ότι δεν θα συμβεί τίποτα .Άν όμως;
5
 
 
 
 
σχόλια
Να δεις πως θα ξενερώσεις πραγματικά όταν κολλήσεις κάτι, και πόσο θα τ αγαπήσεις τότε το καπελάκι που τόσο σνομπαρεις τώρα. Βρε μπας και είσαι κελεπουρι και θέλει να σε τυλίξει;; Πολύ λαρτζ είναι η κοπελιά σου....υποπτον!
Εν ετει 2018, θα επρεπε να γνωριζεις οτι οι προφυλαξεις δεν σε προστατευουν μονο απο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη.. Τωρα αμα δεν προλαβες, κοιτα να προλαβεις να αγορασεις καμια πανα! Μπορει να χρειαστει!
Καλύτερα να φροντίσεις να προσέχεις για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως,μεγάλος άνθρωπος είσαι,τα σου λέει και μου λέει όπως και εσύ μπορείς εύκολα να αντιληφθείς δε συνιστούν από μόνα τους μέθοδο αντισύλληψης.
Scroll to top icon