ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2018 | 15:51

Πφφ γμωμες

Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτησω.. τι μπορεις να κάνεις για μια αδελφη με ψυχολογικα που τρωει συνέχεια..εχει φτάσει 160 κιλα.. και δεν λέει να απαγκιστρωθει απο πανω σου? Εχω αρκετα πρόβληματα και εγω και με απασχολει πολυ η περιπτωση της αδλεφης μου.. ειναι 39 χρονων με διπολικη και παιρνει αγωγη που συνεχως παχαινει.. καποια λυση?ε χω και τη δικη μου ζωη..
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα πρέπει να τα κοιταξεις πρώτα εάν θέλει να πάει σε έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο,να ξέρεις δεν είναι καθόλου ντροπή.Εαν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα μπορείς να απευθυνθεί η ίδια σε ειδικούς οργανισμούς που παρέχουν δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη.Επισης εάν η ίδια δεν το δέχεται θα πρέπει να της το λες με τρόπο γιατί αν την πίεσης θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.Καλη τύχη, δύναμη και υπομονή.(μπορείς επίσης αν δεν ξέρεις πως να την βοηθήσεις να πας σε κάποιο κέντρο να σε συμβουλεψουν εκεί) Και να κοιτάξεις γιατί και η υπερφαγία συνδέεται άμεσα με την ψυχική κατάσταση της και ξεσπάει στο φαγητό. Καλή τύχη υπομονή αγάπη και όλα θα πάνε καλά!!
Scroll to top icon