ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2018 | 16:59

Πόσο εύκολα μένεις μόνος...

Διαβάζω εξομολογήσεις για μοναξιά, πολλοί απορούν πώς γίνεται κάποιος να μένει μόνος, και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι έχει πρόβλημα για να είναι μόνος. Όταν δεν είσαι στην πρώτη νιότη μπορούν να συμβαίνουν σε κάποιον σωρευτικά τα εξής: 1.Οι γνωστοί και φίλοι είναι παντρεμένοι/ σε σχέση δε χωράς ανάμεσά τους γιατί προτιμούν τη συναναστροφή με άλλα παντρεμένα/ σε σχέση ζευγάρια. Και να σε καλέσουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμή κάπου, πας και σε κοιτάζουν σαν προβληματικό που δεν είσαι σαν και αυτούς. 2. Εργάζεσαι, άρα καταναλώνεις πολλές ώρες στη δουλειά σου, ενώ γνωρίζεις μόνον άντρες και μάλιστα μεγάλων ηλικιών. 3. Δεν έχεις αδέρφια/ ξαδέρφια στην ηλικία σου. Αν είσαι άντρας λ.χ. και έχεις μία αδερφή ή μία εξαδέλφη μικρότερη, πολύ πιθανόν να είχε 3-4 φίλες της γενιάς της να έρθεις σε επαφή μαζί τους. 4. Δεν βγαίνεις μόνος γιατί δεν γνωρίζεις κανέναν με αυτόν τον τρόπο: ένας μόνος άντρας βγαίνοντας είναι απορριπτέος για το λόγο αυτό και μόνο. 5. Δεν υπάρχει φλερτ έξω: δε θα σε πάρει στα σοβαρά μία γυναίκα όταν δεν είσαι νεαρός και πας να της κολλήσεις έξω, όσο καλή πρόθεση και να έχεις γιατί εκείνη προφανώς δεν το γνωρίζει. 6. Οι μόνες προσκλήσεις τις οποίες έχεις είναι για κοινωνικά γεγονότα παντρεμένων/ σε σχέση/ μεγάλων σε ηλικία. Θα πούνε κάποιοι: πήγαινε και ποτέ δεν ξέρεις. Έχω πάει επειδή δεν ήξερα, έμαθα όμως ότι δεν υπάρχει φως από εκεί. Η τελευταία πρόσκληση την οποία είχα ήταν για ένα γάμο πέρυσι το Σεπτέμβριο, και ήμουν ο μόνος ελεύθερος στο τραπέζι με 5 παντρεμένα ζευγάρια. 7. Κανένας γνωστός/φίλος παντρεμένος/σε σχέση (είτε άντρας είτε γυναίκα) δεν έχει ΚΑΜΙΑ γνωστή ελεύθερη. Αυτό πώς γίνεται, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω πεισθεί ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες γυναίκες αφού όλοι και όλες όσες γνωρίζουν είναι δεσμευμένες/ παντρεμένες. 8. Διαδίκτυο: άλλο δράμα εδώ. Μπαίνεις, μιλάς με μία που μιλάει με άλλους 10, κάποια στιγμή έχει ξεχάσει και το πώς σε λένε. Επίσης, διαπιστώνεις ότι ακούς συνέχεια ψέματα και πέφτεις διαρκώς επάνω σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Και το χειρότερο: η πιο μέτρια γυναίκα, έχοντας εκατό να της την πέφτουν διαδικτυακώς, νιώθει Θεά και μεγάλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Και κάπως έτσι απλά αναλύεις μία κατάσταση χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτε να την αλλάξεις. Εύχομαι να μην το ζήσει κάποιος, γιατί μόνον έτσι μπορεί να το νιώσει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικα τι να πω για την εξομολογηση σου. Σαν να περιγραφει ακριβως οιτ ζω.Δεν ξερω τι ηλικια εχεις, αλλα ζω ακριβως τα ιδια στα 33 μου. Την μεγαλυτερη απορια που εχω ειναι πως γινεται απο γνωστους - γνωστες , ολοι να ειναι παντρεμενοι και σε μακροχρονιες σχεσεις, ουτε μια ελευθερη. Ασε και το εξω, αν πας να προσεγγισεις μια γυναικα ελαφρως μικροτερη απο εσενα, εστω και για μια συζητηση, τι να πω αποφευγει λες και εχουμε 20 χρονια διαφορα ηλικιας. Εδω παρεα 25αρες που πιναμε διπλα διπλα καφε και αρχισαμε να μιλαμε (εγω 30), τις ακουσα φευγοντας να λενε μπα μεγαλος ειναι κριμα!
Το 4 και το 5 δεν ισχυει για ολους, στο λεω εξ εμπειριας, αν εχεις την εμφανιση και την ευφραδεια και στο περιπτερο να πας για τσιγαρα γνωριζεις γυναικες. Το 7 δικαιως σου φαινεται περίεργο, εννοειται εχουν φιλες αλλα δεν στις γνωριζουν για δικους τους λογους, συνηθως επειδη ξερουν πως δεν εισαι του γουστου τους η επειδη το 8 ισχυει και στην πραγματικη ζωη, γατι να ψαξει για προξενιο αφου εχει 100 να της την πεφτουν. Το πιο ειρωνικο ειναι πως οι δυσκολοτερες γυναικες να προσεγγισεις ειναι αυτες στη ηλικια σου και στην ιδια κατασταση με την δικη σου γιατι ειναι εξαιρετικα επιλεκτικες( για αυτο αλλωστε ειναι μονες ακομα).
Scroll to top icon