ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2018 | 10:03

Μην φοβασαι την μοναξια.

Ολοι οι δυνατοι ανθρωποι οχι απλως υπηρξαν μονοι για μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα "παλεψαν" ολομοναχοι για να επιλυσσουν σοβαρα προβληματα . Οσοι το αντεξαν ολο αυτο και εγιναν πιο φιλοσοφημενα ατομα αξιζουν θερμα συγχαρητηρια και την απεριοριστη εκτιμηση μου.Ειναι υπερανθρωποι. Κατορθωσαν ενω φοβοντουσαν να περασουν απο τους πιο ερημικους και σκοτεινους δρομους μονοι τους και τα καταφεραν. Το γραφω για οσους τρεμουν στην ιδεα και μονο της μοναξιας... Καλημερα :-)
6
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις καποιο παραδειγμα να μας αναφερεις; Απο οσο ξερω ολοι οι δυνατοι ανθρωποι εγιναν δυνατοι υποβοηθουμενοι απο τους γυρω τους. Εκει βρισκεται η δυναμη των ανθρωπων, στο οτι ειναι κοινωνικα οντα, μονος του ο καθενας ειναι ανισχυρος.
Όποιοι ''φοβούνται'' τη μοναξιά, είναι όσοι δεν πρόκειται ποτέ να μείνουν μόνοι.Πάντα θα υπάρχει κάποιος δίπλα τους, το 'χουν λυμένο το θέμα τους, μη φοβάσαι.Ειναι υπερανθρωποι. Πηγή: www.lifo.grΚαθόλου υπεράνθρωποι δεν είναι, δεν ισχύει αυτό που γράφεις.Τέλος πάντων καταλαβαίνω ότι θες να δώσεις μια νότα αισιοδοξίας με την εξομολόγησή σου, οπότε ας μη σε κακοκαρδίσω.Απλοποιείς πάντως πολύ δύσκολες καταστάσεις που μόνο όποιοι τις βιώνουν στ' αλήθεια είναι σε θέση να γνωρίζουν τι περνούν.
Μπερδεύεις την μοναξιά με την μοναχικότητα, κι έτσι συζήτηση δεν γίνεται.Η δεύτερη είναι δημιουργική (κι αναγκαία!)Η πρώτη είναι ψυχοβγαλτική. Μην την χρυσώνεις "παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του"...
Scroll to top icon