ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2018 | 15:09

Χαζό δίλημμα

Είμαι φοιτήτρια ασχολήθηκα πολλά χρόνια με τον κλασσικό χορο. Τώρα έχω την επιλογή να κάνω πιλάτες και άλλα προγραμματα(yoga) ή να πάω χορό (latin). Τι μου προτείνετε ως καλύτερη άσκηση;
6
 
 
 
 
σχόλια
Το πιλατες ειναι απλα η πιο ευκολη μορφη γυμναστικης και για αυτο πουλαει πολυ στα γυμναστηρια σε οσους δεν εχουν και ιδιαιτερη ορεξη για κανονικη γυμναστικη (για αυτο χορεγραφειται κιολας, για να ειναι πιο διασκεδαστικο και ελαφρυ). Κατα την γνωμη μου latin (αν και προσωπικα οταν ηταν να μεινω μονο με latin η ζειμπεκικο επελεξα το ζειμπεκικο και παρατησα το latin).
Μήπως μπερδεύεις το πιλάτες με τη ζούμπα; Το πιλάτες είναι ένα είδος διατατικής γυμναστικής και δεν χορογραφείται. Είχε φτιαχτεί για επανένταξη αθλητών στις προπονήσεις μετά από τραυματισμό.
Στο γυμναστηριο που πηγαινω βαζουν μουσικη ενω το κανουν και ακολουθουν καποιο ειδος ρυθμου, αν αυτο δεν ειναι χορεογραφημενο τοτε κανω λαθος στον ορισμο.
Scroll to top icon