ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2018 | 15:34

Όλα μπορεί να συμβούν

Διαβάζω στη στήλη κάποιες εξομολογήσεις και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι πως πρόκειται για μεγαααλες τρολιες.Πιστεύω πως το ίδιο σκέφτονται και άλλοι αναγνώστες και όσοι σχολιάζουν.Όμως μετά αφήνω ένα ενδεχόμενο να πρόκειται και για πραγματικές ιστορίες.Σ'εμένα για παράδειγμα,έχουν συμβεί στο παρελθόν δύο γεγονότα που θα ήθελα να εξομολογηθώ αλλά δεν το κάνω σκεπτόμενη το "κράξιμο" που θα φάω και δικαιολογημένα βρε παιδιά...Αφού κι εγώ όταν τα σκέφτομαι,λέω πως δεν μπορεί να μου έχουν συμβεί αυτά.Κι όμως,όλα είναι πιθανά και θα πω το τετριμμένο:"η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια".Αυτό ήθελα να γράψω,να είστε όλοι καλά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολυς κοσμος δεν το διανοειται πως υπαρχουν αλλοι χαρακτηρες που οδηγουν σε αλλους τροπους ζωης που με την σειρα τους οδηγουν σε αλλες καταστασεις και εμπειριες. Τα πραματα που δεν εχουν ζησει και δεν κατανοουν τους φαινονται τοσο απιστευτα που θεωρουν πως ειναι ψεμματα.
Δεν επιτρέπεται να είσαι κακός στην υπόθεση αλλά ούτε και χάπατο μεγάλο αν δεν θες να σε γιουχάρουμε.Υ. Γ. Εννοείται πως ζούμε διάφορα που ακούγονται απίστευτα. Αλλά ο σκοπός δεν είναι να πείσουμε για το αν ισχύουν αλλά να τα βγάλουμε από μέσα μας. Τα τρολ επίσης με τις φτιαχτές ιστορίες τα θεωρώ σχολιαρόπαιδα. Λες και αν πεις ψέματα και σε πιστέψουν είναι τόσο σπουδαίο.
Σ'εμένα για παράδειγμα,έχουν συμβεί στο παρελθόν δύο γεγονότα που θα ήθελα να εξομολογηθώ αλλά δεν το κάνω σκεπτόμενη το "κράξιμο" που θα φάω και δικαιολογημένα βρε παιδιά... Πηγή: www.lifo.grΑν δεν προσβάλλεις τους άλλους κι εξιστορήσεις γεγονότα της ζωής σου ποιός ο λόγος να φας κράξιμο;Ποιός ο λόγος να ασχολείσαι με το τι θα πει το κάθε ψευδώνυμο;Υποτίθεται είναι στήλη εξομολογήσεων, ανοιχτή, όχι στήλη μπούλινγκ.(κι ας θέλουν κάποιες και κάποιοι τη μετατροπή στο τελευταίο)Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να γράψεις κάτι, γράψτο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon