ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2018 | 17:33

εξομολόγηση Σαββάτου

Καλησπέρα. Διάβασα ένα άρθρο σε ένα λινκ που έβαλε κάποιος σχολιαστής κι έλεγε αυτό το άρθρο ότι η μοναξιά οδηγεί σε πρόωρο θάνατο περισσότερο από την παχυσαρκία και διάφορα τέτοια.Και ταράχτηκα επειδή είμαι μόνος στη ζωή.Επίσης για κάτι άλλο που είχα ταραχτεί προ ημερών είναι όταν άκουσα πως οι άνθρωποι με κληρονομικότητα ασθενειών από τους γονείς τους είναι πιθανόν να πεθάνουν από κάποια τέτοια ασθένεια, όμοια με των γονέων τους.Ο πατέρας μου πέθανε πριν είκοσι έξι χρόνια από καρκίνο στο πάγκρεας και η μητέρα μου πέθανε πριν δεκατρία χρόνια από λευχαιμία.Και ταράχτηκα με αυτό για την κληρονομικότητα.Τέλος πάντων. Πάντως σχετικά με τη μοναξιά, αυτό το άρθρο που διάβασα, αν πληροφορηθώ σε κάποια ιατρική εξέταση πως πρόκειται να πεθάνω από μοναξιά, ελπίζω να με στηρίξετε. Θα γράψω εδώ μέσα μετά από χρόνια τα άσχημα μαντάτα ψάχνοντας φίλους. (ξέρω ότι η τελευταία μου πρόταση ακούγεται συμφεροντολογική κι ότι η φιλία δεν είναι κάτι μονομερές, πρέπει να σε στηρίζουν και να στηρίζεις, να είναι αμοιβαία και τέτοια, μην αρχίσετε να γράφετε τέτοια στα σχόλια. Απλώς ως χαζοχιουμοράκι το είπα).Αυτά. Αφήνω ανοιχτά τα σχόλια για ελεύθερα βρισίδια.Καλό Σου-Κου σε όλους!
5
 
 
 
 
σχόλια
Ωχ μωρέ παιδάκι μου. Εμένα όλο το σόϊ μου καρκίνους έχει, παντού καρκινοπαθείς, κι από αυτό που λες κι απ'όλα, και πεθαμένους και ζωντανούς, κι εγώ είχα, κι επέζησα. Μην σκας τόσο πολύ για το μέλλον. Η ζωή δεν πάει βάσει προγράμματος, ούτε σε αμοίβει για τις σωστές κινήσεις που κάνεις ή τις λάθος που δεν κάνεις. Όσο έχεις την συνείδησή σου καθαρή, τζάμπα σκας για τα άλλα. Κοίτα να διεκδικείς τις στιγμές κι άσε τα πλάνα. Το τώρα μετράει.
κι εγώ είχα, κι επέζησα. Πηγή: www.lifo.grΠολύ σημαντικό να βγαίνεις νικήτρια από κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι με ανάλογες θεραπείες. Αλλά είναι κρίμα να μην πιάνουν σε όλους οι θεραπείες.Γιατί κι η μητέρα μου ήθελε να επιζήσει και δέχτηκε θεραπείες και δοκιμή καινούριων φαρμάκων που τις είχε συστήσει ο γιατρός αλλά δεν... Απλώς δεν της έμεινε στο τέλος τρίχα στο κεφάλι.Τέλος πάντων, ωραία τα λες, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τη ζωή σου.
Πολύ σημαντικό πράγματι. Αλλά δεν ξέρω και τι θα γίνει στο μέλλον. Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Δεν θα τρελλαθώ κιόλας. Ναι, είναι κρίμα, και πολύ λυπάμαι για την μητέρα σου, δεν το γνώριζα. Παίζει μεγάλο ρόλο κι η τύχη, και το είδος, κι η έγκαιρη διάγνωση, και πολλά πράγματα. Τώρα δεν είναι όπως πριν 20 χρόνια, και προβλέπω πως και σε 20 χρόνια δεν θα είναι όπως τώρα. Η επιστήμη προχωράει καθημερινά, τουλάχιστον αυτό είναι αισιόδοξο.
Τι κρίμα!Να πεθάνει κάποιος και να χαθεί από τις εξομολογήσεις.Και να λένε χάθηκε ο τάδε από τις εξομολογήσεις μετά από χρόνια.Τι να έγινε άραγε;Εγώ άκουσα πως πέθανε, θα πει κάποιος άλλος.Να αδυνατείς να μπεις στη στήλη λόγω...θανάτου σου.Πολύ άσχημο.
Scroll to top icon