ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2018 | 16:22

Σαπίλα.

Διάλογος ανάμεσα σε μένα με τον πρωην μου με μηνύματα 2 μηνες πριν χωρισουμε... Να σας περιγράψω λίγο την φάση, ειχαμε βγει βράδυ και παρκάροντας χτυπησε το αμαξι σε μια μαντρα. Παίρναμε το αμαξι μονο βραδυ που το χρειαζομασταν για να κανουμε σεξ μιας και δεν ειχαμε άλλο μέρος και γιατι αφου γυρναγαμε αργα και επρεπε να με αφησει σπιτι μιας και δεν ηθελα να μας δουν οι γονεις μου με μηχανακι. Πανε μηνες που τον χωρισα και είδα αυτα τα μηνυματα κανοντας σκρολ σε μια παλια συνομιλια με την κολλητη μου που της τα ειχα στειλει τοτε. Να σημειωσω οτι ποτε δεν ζητησα χρηματα και οτι ολα τα πληρωναμε στην μεση. - ε καλά όπως και να 'χει ,η σχέση μας μου έχει κοστίσει κοντά όσο ένας μισθός ,αν είχε γίνει αυτό στην οικογενεια σου, λογικά θα σου είχαν πουλήσει κανενα νεφρό ,θα κυκλοφορούσες με αλυσίδες και θα είχαν κάποιο άκρο σου στην εξώπορτα για να δείχνουν τι κάνουν σε όσους χτυπάνε τα αμάξια γιατι ειναι βαρβαροι-οχι οι γονεις μου μου εχουν πει οτι οταν βτγαλω διπλωμα αναμενουν λαθη γιατι ειναι φυσιολογικο οπως και αυτοι εκαναν λαθη..-οκ τότε να το δούμε γιατί επόμενη φορά σε αμάξι θα μπούμε όταν πάρεις εσύ-οκ. δεν ξρ αν το παρατηρησες αλλα μου μιλας πολυ σκληρα και με πληγωνει αυτο...-ναι δεν το παρατήρησα ,θες να χωρίσουμε μηπως?-εσυ φαινεται να θες -...-παντως, δεν εκανα κατι κακο με το αμαξι αρα μην ξεσπας σε μενα-όχι απλά με αναγκάζεις να παίρνω το αμάξι μόνο αυτό είναι το κακό-ναι γιατι οι γονεις μου δεν με αφηνουν να ανεβαινω σε μηχανακι. στο ζηταω μονο για οταν βγαινουμε βραδυ και σιγουρα δεν το κανω για να στην σπασω .εγω δειχνω κατανοηση στην αγαπη σου για τα 2κυκλα και αν και δεν θα τα επελεγα απο μονη μου, ανεβαινω και με ευχαριστησηεσυ γιατι δεν δεχεσαι να παιρνεις αμαξι μια στο τοσο;τοσο τραγικο ειναι; Αν ειναι ξεκουνησου και ελα να βρεθουμε νωριτερα με το παπακι και οχι αγρια μεσανυχτα.-είναι τραγικο γιατι κοστίζει πολύ-γτ δεν με αφηνεις να βαλω χρηματα;-γιατί άμα ήθελες να βάζεις χρήματα θα τα έβαζες και με άλλους τρόπους-ξερεις οτι σε σχεση με σενα ειμαι πολυ στενα οικονομικα και οτι δεν μου περισσευει ουτε ενα ευρω αλλα δεν θεωρω οτι σε εχω εκματαλλευτει καπως, αν νιωθεις αδικια πες το μου-όχι απλά τέλος το αμάξι δεν μου 'χουν πει τίποτα αλλά να τα βάλεις κάτω είναι πάρα πολλά-Οκ και σεξ που θα κανουμε;-Εγω εχω βρει δυο λυσεις το αμαξι και το σπιτι της γιαγιας μου. Να βρεις και συ λυσεις-Δεν εχω ουτε αμαξι ουτε αδειο σπιτι-Δεν με νοιαζει ολο εγω βρισκω λυσεις-Αφου εχεις ηδη δυο λυσεις τι την θελουμε την τριτη; Διαγωνισμος ειναι;-Δεν οδηγαω καλα οταν με πιεζουν. Οι γονεις σου ολο προβλημα μας κανουν.-Δεν αισθανομαι καθολου καλα, θα τα πουμε αυριο.Με το που το διαβασα μου ηρθαν μαζεμενες αναμνησεις απο ολη αυτην την παρανοια. Θυμήθηκα τοσα πολλα και αυτο ηταν μονο ενα μικρο δειγμα. Απορώ πως αφησα να μου μιλανε και να μου φερονται ετσι. Εμετός. Ευτυχώς πλέον ειμαι πολύ μακρια ολα αυτα και ζω χαρουμενα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλά ναι... Έψαχνα λίγο τη σαπίλα εκτός κι αν εννοεί των εποχών που έχουμε ξεφτίλα χρήματα για μισθούς. Τώρα όταν δεν υπάρχουν χώροι, αγάπη να υπάρχει και ταυλα, μαζί με σεβασμό.Αν έχουν αλλά χειρότερα, αυτή το ξέρει. Γιατί μετράει και το ύφος του άλλου κι όχι μόνο τι λέει όσο να πεις.
Scroll to top icon