Όχι μόνο επέζησε από το τσουνάμι, αλλά έφτασε μέχρι την Αμερική

Όχι μόνο επέζησε από το τσουνάμι, αλλά έφτασε μέχρι την Αμερική Facebook Twitter
5
Όχι μόνο επέζησε από το τσουνάμι, αλλά έφτασε μέχρι την Αμερική Facebook Twitter

Μια μικρή βάρκα, που υπολογίζεται ότι παρασύρθηκε από τη θάλασσα κατά τη διάρκεια του τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2011, ξεβράστηκε σε μια παραλία του Όρεγκον των ΗΠΑ - μεταφέροντας έναν απροσδόκητο επισκέπτη!

Πρόκειται για έναν ριγέ μαχαιρόγναθο, ένα ψάρι που συναντάται κυρίως στα ρηχά νερά της Ασίας, και έχει θεαθεί μόνο τρεις φορές στον υπόλοιπο κόσμο! Μετά από ένα ταξίδι 8000 χιλιομέτρων, έφτασε στις ακτές της Βορείου Αμερικής. Υπολογίζεται ότι επέζησε καταναλώνοντας άλλους οργανισμούς που βρίσκονταν στη βάρκα.

Το περιπετειώδες αυτό ψάρι τώρα στεγάζεται σε τοπικό ενυδρείο, όπου έγινε ατραξιόν για επιστήμονες αλλά και τουρίστες που έσπευσαν να το δουν.

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM
Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γιατί να θυμούνται τη διαδρομή;Κάποια είδη είναι κοινά σε ηπείρους που χωρίζονται μεταξύ τους από τεράστιες υδάτινες μάζες. Πώς να ταξίδεψαν απ' τη μια ήπειρο στην άλλη; Η παρούσα δημοσίευση δίνει μιαν απάντηση.